Αρχική » Δέλκος: «Τα Λουτρά θα λειτουργήσουν όταν μας δώσουν το σήμα. Και τέλος το πανηγύρι της Γιορτής Κρασιού!»

Δέλκος: «Τα Λουτρά θα λειτουργήσουν όταν μας δώσουν το σήμα. Και τέλος το πανηγύρι της Γιορτής Κρασιού!»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τα Ιαματικά Λουτρά της Τραϊανούπολης, δεν είχαν ποτέ άδεια λειτουργίας εγκεκριμένη από τις αρμόδιες υπηρεσίες, είπε ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος σε μια συνέντευξη, σχεδόν εφ’ όλης της ύλης σήμερα στον STATUS 94.2. Ο κ. Δέλκος που θέλησε να απαντήσει στις αναφορές του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Λαμπάκη Κυριάκου Αετόπουλου, είπε ότι η λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών ήταν επικίνδυνη για τους επισκέπτες και ασύμφορη για την ΤΙΕΔΑ. Ωστόσο διαβεβαίωσε ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες αδειοδότησης και η Δημοτική Επιχείρηση περιμένει εδώ και μήνες την ανταπόκριση των αρμόδιων δημοσίων υπηρεσιών. Μάλιστα επί χρόνια στους οθωμανικούς λουτρώνες, οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν κάνει απαράδεκτες επεμβάσεις με σωλήνες που διαπερνούσαν τον θόλο των λουτρώνων προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες, είπε ο κ. Δέλκος. 

Αναφερόμενος στο Δημοτικό camping της Αλεξανδρούπολης είπε ότι η Δημοτική αρχή Λαμπάκη, το παρέδωσε σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής να καταρρεύσουν τα στέγαστρα από μια έντονη κακοκαιρία. Όμως υποσχέθηκε ότι σε τρεις μήνες από σήμερα θα είναι παραδοτέα τα νέα στέγαστρα για την νέα καλοκαιρινή περίοδο.

Σε ότι αφορά την «Γιορτή Κρασιού», δήλωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής να συνεχιστεί «αυτό το πανηγύρι, είτε το επιτρέπουν τα μέτρα για τον covid είτε όχι».

Σχετικά με τον Θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβο», είπε ότι θα παραμείνει στην διαχείριση της ΚΛΑ, και θα παραχωρηθεί, άλλος εξίσου όμορφος χώρος σε ιδιώτη, για παρόμοιες δραστηριότητες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας