Αρχική » Διακοπή της δίκης για τη δολοφονία της Τοπαλούδη-«Από τον Θεό να το βρείτε!»

Διακοπή της δίκης για τη δολοφονία της Τοπαλούδη-«Από τον Θεό να το βρείτε!»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη» –  Η χαροκαμένη μάνα έκανε λόγο για εμπαιγμό και ζήτησε να της πληρώσουν τα έξοδα για να κατέβει στην Αθήνα

Με την ένταση να χτυπάει «κόκκινο» ξεκίνησε για να διακοπεί για τις 10 Μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας ξέσπασε μετά την ανακοίνωση από την έδρα ότι η δίκη διακόπτεται μέχρι τις 10 Μαρτίου, προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας ο νέος δικηγόρος του 22χρονου κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής.

katigoroumenos_topaloudi2
katigoroumenos_topaloudi

Στο δικαστήριο μάλιστα σήμερα παρών ήταν μόνο ο 24χρονος κατηγορούμενος Ροδίτης.

topaloudi_efeteio_manes3
Νωρίτερα η συγκλονιστική αγκαλιά της μάνας Τοπαλούδη με τη μάνα της Γαρυφαλλιάς

Αντίθετα, ο συγκατηγορούμενός του δεν μετήχθη στη δικαστική αίθουσα και αλλά εκπροσωπήθηκε από το νέο δικηγόρο του. Ειδικότερα, ο δικηγόρος του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου ζήτησε να μελετήσει τη δικογραφία γιατί ανάλαβε πρόσφατα την υπόθεση. Το δικαστήριο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αποφάσισε τη διακοπή της δίκης.

Στο άκουσμα της σχετικής απόφασης η μητέρα και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι είχαν έρθει από το Διδυμότειχο για να παραστούν στη δίκη ξέσπασαν. «Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από τον Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους» φώναξε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Κούλα Τοπαλούδη, κάνοντας λόγο για εμπαιγμό από την πλευρά των κατηγορουμένων.

IMG_7271
Αγκαλιασμένοι η μάνα Ερατώς, η μάνα της Ελένης, η μάνα της Γαρυφαλλιάς και ο αδερφός της Ζωής Δαλακλίδου, της κοπέλας που δολοφονήθηκε τα Χριστούγεννα του 2012

Η χαροκαμένη μάνα έκανε λόγο για εμπαιγμό και ζήτησε να της πληρώσουν τα έξοδα για να κατέβει στην Αθήνα.

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας