Αρχική » Διαβούλευση για την Β1 φάση του «Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Αλεξανδρούπολης»

Διαβούλευση για την Β1 φάση του «Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Αλεξανδρούπολης»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τέθηκαν προς διαβούλευση στην κεντρική σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης (βλέπε www.alexpolis.gr), η ανάλυση, τα συμπεράσματα και οι προτάσεις της Β1 Φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Αλεξανδρούπολης (σύμφωνα με την παρ.2, του άρθρου 3, του Ν.1337/1983 και το Ν2508/1997).

Αντικείμενο του Β1 Σταδίου, που τίθεται σε δημόσια διαβούλευση, αποτελεί η παρουσίαση των προτάσεων για τη χωρική οργάνωση, τις χρήσεις γης, την προστασία περιβάλλοντος και την πολεοδομική ρύθμιση των περιοχών του Δήμου Αλεξανδρούπολης (εξαιρείται η Δ.Ε. Τραϊανούπολης).

Η διαβούλευση θα διαρκέσει δύο (2) μήνες, με ημερομηνία έναρξης την 01 Οκτωβρίου 2021, ημερομηνία ανάρτησης της μελέτης στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου. Τα στοιχεία που αναρτώνται είναι οι χάρτες και το κείμενο της πρότασης.

Ως τμήμα επικοινωνίας και παροχής σχετικής πληροφόρησης ορίζεται το τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου θα μπορεί κανείς να αναζητήσει σχετικό αντίγραφο του υλικού της μελέτης (CD-R) αλλά και συμπληρωματικές πληροφορίες. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: kport@alexpolis.gr.

Οι τυχόν απόψεις που θα κοινοποιηθούν, θα ληφθούν υπόψη για την τελική διαμόρφωση της μελέτης, ώστε να υπάρξει πληρέστερη αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιοχές παρέμβασης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας