Αρχική » Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη

Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα,σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και τους Συλλόγους αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης, παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της για κοινωνική προσφορά, οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Praktiker Αλεξανδρούπολης, την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 15:00 έως τις 20:00.  Όλοι μαζί, σε μία κοινή προσπάθεια αλληλεγγύης και συνεισφοράς, προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα, πάντα με αγάπη στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η Praktiker, θέτοντας πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο των πράξεων της, καλεί στην Αιμοδοσία όσους επιθυμούν να κάνουν αυτό το δώρο ζωής. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς την ομάδα εργαζομένων της και όλους τους επισκέπτες της, που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να δώσουν αίμα.

Σημείο διεξαγωγής: Είσοδος Καταστήματος Praktiker Αλεξανδρούπολης, Αγρόκτημα Μαΐστρου, 4ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, Τ.Κ. 68 100 | τηλ. 211 100 1122

Για την προστασία όλων και για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας