Αρχική » Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το 19ο Δημοτικό Συμβούλιο έχει προγραμματιστεί στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, για τις 22.09.2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 είτε δια φυσικής παρουσίας στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης ή μέσω τηλεδιάσκεψης. Το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι :

  1. Έκθεση πεπραγμένων της Οικονομικής Επιτροπής α΄ εξαμήνου έτους 2021  (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

Την ίδια μέρα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί και η 20η (Τακτική) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ε΄ίτε δια φυσικής παρουσίας στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν:

  1. Αιτήσεις-Ενημερώσεις
  2. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τον τόπο  διεξαγωγής της ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα «Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής» και «Ετήσια Έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης» (Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δ.Σ.)
  3. Μετεγκατάσταση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο παράρτημα του 3ου Γυμνασίου (πρώην ΠΕΚ) (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
  4. Έγκριση 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2021 του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελ.)

Σημειώνεται ότι:

Oι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα συμμετέχουν, μέσω τηλεδιάσκεψης, παρακαλούνται να κάνουν χρήση των κωδικών, όπως αυτοί θα αποσταλούν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-meeting.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας