Αρχική » Κρούσμα covid στο Δημοτικό κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης

Κρούσμα covid στο Δημοτικό κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Θετικό στον COVID-19 βρέθηκε ένα (1) άτομο από τους διαμένοντες στο Δημοτικό Κάμπινγκ, μετά από rapidtest στο οποίο υποβλήθηκε εκτός του Δημοτικού Κάμπινγκ, και ενημέρωσε άμεσα τον ΕΟΔΥ.

Προς αποφυγή διασποράς του COVID-19 εντός των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κάμπινγκ, η ΤΙΕΔΑ συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23:00, δια τηλεδιασκέψεως, με μοναδικό θέμα: «Ενημέρωση – Αντιμετώπιση Κρούσματος  COVID-19 – Έγκριση Ενεργειών» και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προς διαφύλαξη της υγείας.

Συγκεκριμένα, ο ορισθείς υγειονομικός υπεύθυνος, ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει περαιτέρω οδηγίες, σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο. Ενημερώθηκαν όλοι οι διαμένοντες για το συμβάν, μέσω ενημερωτικού εντύπου (μεταφρασμένου στην αγγλική και βουλγαρική γλώσσα). Επιπλέον, μετά τα μεσάνυχτα και ώρα 01:00 π.μ., έγινε απολύμανση σε όλες τις κοινόχρηστες κτιριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες παρέμειναν κλειστές για τρεις (3) ώρες, όπως απαιτείται.  

Τέλος, κατόπιν επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ, εγκρίθηκε η τοποθέτηση κλιμακίου διεξαγωγής rapid test, στον χώρο του Δημοτικού Κάμπινγκ, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης οι διαμένοντες. Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στον χώρο του Δημοτικού Κάμπινγκ κατά τις ημέρες Πέμπτη 29-07-2021 και Παρασκευή 30-07-2021 και από ώρα 10:00 έως 14:00.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας