Αρχική » Τρίτη όψη του νομίσματος: Όσα δεν φτάνει η αλεπού

Τρίτη όψη του νομίσματος: Όσα δεν φτάνει η αλεπού

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σαρτζετάκης είχε πει κάποτε ότι οι Έλληνες είμαστε έθνος ανάδελφο, δηλαδή δεν έχουμε όμοιο. Μία δήλωση που αν είχε γίνει σε πιο πρόσφατα χρόνια θα είχε γίνει viral όπως λέμε.

Όντως, δεν περιγραφόμαστε με τίποτα. Είμαστε κάτι σαν την μπάλα στο πέναλτι, αλλού μας περιμένουν ότι θα πάμε, αλλού πάμε τελικά χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι δεν βγαίνουμε άουτ, εκτός εστίας.

Υποδέχονται παίκτη από ριάλιτυ που δεν είναι ούτε καν νικητής, κόσμος και ντουνιάς, έρχονται χρυσοί πρωταθλητές μας, ούτε ένας εκτός οικογένειας, μόνο οι «αρμόδιοι», θου Κύριε, για τις φωτογραφίες. Αυτό με τις φωτογραφίες, όλη την ώρα, είναι σαν πανδημία αλλά δεν έχει εμβόλιο.

Χάνει η κ. Σάκκαρη, καλά να πάθει γιατί είναι σπορ για πλούσιους ενώ αν έπαιζε και κέρδιζε στην «αλαμάντα», θα παρατούσανε τις δουλειές τους και την μιζέρια τους για να πάνε στην υποδοχή, καλά να πάθει γιατί έχει και σχέση με γνωστό νέο λες και θα τους ρωτήσουν, είτε το «ζεύγος» είτε ο φτερωτός θεός του έρωτα.

Κερδίζει ο κ. Τσιτσιπάς, ααα όχι δεν λέμε μπράβο γιατί έχει  την έδρα του, την φορολογική, εκτός Ελλάδας, λες κι όσοι το λένε αυτό τρέχουν να δηλώσουν τα πάντα στην εφορία. Μία μιζέρια, μία κακομοιριά, μία, πώς να το πω κόσμια, αυτό που άμα δεν..μετά δεν παιδιά, ας πούμε έτσι.

Βρε αφήστε τον κόσμο να χαρεί και να απολαύσει όπως μπορεί την ζωή που είναι μικρή και άγνωστης διάρκειας και ας αφήστε στο πλάι και πίσω σας αυτό που σας κάνει τα βράδια να ονειρεύεστε καράβια να βυθίζονται και πανηγυρίζετε μανιωδώς όταν βλέπετε ότι είναι αλλουνού.

Μάκη, φίλε μου καλέ, δεν λέω για σένα γιατί εσύ ακόμα δεν οργανώθηκες καλά και ακόμα και τα όνειρα σου είναι random. Πήγαινε παραλία για καμιά μπύρα γιατί από χθες με την μουσική δεν κολλάς τίποτα.

Καλή εβδομάδα με υγεία σε όλες και όλους. Χαιρετισμούς στην οικογένεια.

Παύλος Σ Μιχαηλίδης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας