Αρχική » Επιστρέφοντας στα πατρώα εδάφη

Επιστρέφοντας στα πατρώα εδάφη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία και υπομονή σε όλες και όλους. Πολλά μεσολάβησαν από την τελευταία φορά που τα είπαμε και αλήθεια είναι ότι ένιωσα ένα κενό αυτό τον καιρό που δεν σας ταλαιπώρησα με τις φιλοσοφίες μου. Μετά από ένα σύντομο αλλά όμορφο ταξίδι επέστρεψα στα «πατρώα εδάφη» του Status. Τα μέρη που επισκέφτηκα έχουν πάντα την αγάπη μου και τον σεβασμό μου.

Φτάνουν όμως οι σκέψεις που θυμίζουν λίγο Νίκο Ξανθόπουλο στην «Οδύσσεια ενός ξενιτεμένου». Άνοιξε η εστίαση, χαρές και πανηγύρια για όλους. Ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και ημών των πελατών. Αλλά πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το Χούι. Εμείς οι πελάτες, φαινόμαστε ότι ακόμα δεν το πιστεύουμε και μας κάνει εντύπωση που πίνουμε καφέ σε γυάλινο κι όχι χάρτινο και καθόμαστε. Δεν πίνουμε τον καφέ μας θυμίζοντας πρασινομπερέδες στο Μεγάλο Πεύκο. Αφού κι αναφορά βγαίναμε, στέλνοντας SMS και στίβο μάχης κάναμε, με τον καφέ ανά χείρας, περπατώντας χιλιόμετρα μέχρι να τον καταναλώσουμε, τακτικές ανορθόδοξου πολέμου για να μη μας πιάσουν και μεταξύ μας, είχαμε και τον φόβο της ποινής αν κάναμε λάθος. Αλλά και κάποιοι από τους ιδιοκτήτες έχουν προσωπική άποψη για το πόσο είναι τελικά τα 1, 5-2 μέτρα ανάμεσα στα τραπέζια.

Γενικά τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ κουβέντα για τα νούμερα στην πόλη μας. Νούμερα κυριολεκτικά αλλά και με την πιο «λόγια και καλλιτεχνική» σημασία του όρου. Ανακαλυφθήκαν και νέα μαθηματικά που κερδίζουν σε φαντασία ακόμα και τους μιγαδικούς αριθμούς του Ι. Μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί οι αριθμοί, όλοι ξέρετε έναν μαθηματικό, απαλλάξτε με σας παρακαλώ από την διαδικασία να απαντήσω.

Πάνε οι μέρες και οι νύχτες, κυρίως οι νύχτες που σαν εσωτερικοί τρόφιμοι σε σχολεία παλαιών εποχών, πηγαίναμε από την «ενάτη νυχτερινή» στους «κοιτώνες» μας. Μία διαδικασία όμως που ίσως υπερβολική, ίσως με κάποια δόση παραλογισμού και με κάπως «δυσκολοχώνευτους» κανόνες, αφού μιλάμε ΚΑΙ για εστίαση, έπρεπε να περάσουμε. Εύχομαι και ευχόμαστε να μην ξαναχρειαστεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Οφείλω να πω ότι κατά την διάρκεια συγγραφής του παραπάνω κειμένου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα εναντίον της διασποράς του covid-19  κι ότι ο γράφων πέραν των self tests έχει κάνει και την πρώτη δόση εμβολίου. Υγεία σε όλους και όλες, χαιρετισμούς στην οικογένεια.

Παύλος Σ. Μιχαηλίδης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας