Αρχική » Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε το εργοστάσιο της THRAKON στην Ορεστιάδα

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε το εργοστάσιο της THRAKON στην Ορεστιάδα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το εργοστάσιο διογκωμένης πολυστερίνης ULTRAPOR κλείνει το 1ο έτος λειτουργίας από την πρώτη παραγωγή φόρμας που έγινε στις 17 Μαΐου 2020 στην Ορεστιάδα.

Σαν σήμερα 17 Μαΐου 2020, έγινε η παραγωγή της πρώτης φόρμας διογκωμένης πολυστερίνης στο εργοστάσιο ULTRAPOR® EPS στην Ορεστιάδα. Ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας ολοκληρώθηκε και η νέα σύγχρονη παραγωγή προϊόντων διογκωμένης πολυστερίνης της THRAKON, με μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής συνεχίζεται.

Από το 1996, η THRAKON έχει δημιουργήσει 4 σύγχρονες μονάδες παραγωγής δομικών υλικών, χρωμάτων, κονιαμάτων και συγκολλητικών ουσιών. Το νέο αυτοματοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής πολυστερίνης, πέρσι, έγινε το 5ο εργοστάσιο του Ομίλου.

Η THRAKON με το εργοστάσιο παραγωγής διογκωμένης και γραφιτούχας πολυστερίνης ULTRAPOR® EPS και ULTRAPOR® GRAPHITE EPS, στην Ορεστιάδα έγινε η μοναδική ελληνική εταιρεία με καθετοποιημένη παραγωγή για το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης. Η καθετοποιημένη παραγωγή δίνει το πλεονέκτημα να ελέγχεται, να πιστοποιείται και να παρέχεται σε εφαρμοστές και ιδιώτες η καταλληλόλητα του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης CLIMAPLUS, ελέγχοντας ποιοτικά όλα τα βήματα του συστήματος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας