Αρχική » Στοχασμοί και ερωτηματικά για ένα «φαινόμενο» στην Αλεξανδρούπολη

Στοχασμοί και ερωτηματικά για ένα «φαινόμενο» στην Αλεξανδρούπολη

από statusradio.gr
0 σχόλιο
  1. Παραβιάζει βάναυσα τους κανόνες πίστεως και ηθικής, τους όρκους που έδωσε, καταδικάζεται για αξιόποινες πράξεις. Οι «πιστοί» του συνεχίζουν να τον πιστεύουν, να τον ακολουθούν, να κλείνουν τα μάτια τους, να βυθίζονται ομαδικά στην ευτέλεια. Και όλα αυτά στο όνομα του ζηλωτισμού και της αδιαλλαξίας.
  2. Ο πλούσιος, προκλητικός και τρυφηλλός βίος του συνάδει σε «άγαμο» κληρικό, που έδωσε όρκο «παρθενίας και πενίας»? Οι οπαδοί του πάσχουν από τύφλωση και δεν βλέπουν τις εκτροπές του;
  3. Οι δωρεές, χορηγίες, οικονομικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται εντός της φανατικής ομάδας και με τελικό διαχειριστή τον αδιόρθωτο πρώην αρχιμανδρίτη, είναι νόμιμες και σύμφωνες με το φορολογικό καθεστώς της χώρας;
  4. Ρασπούτιν, Manson, Τορόφ, Ματσουμότο. Οι άνθρωποι που ήθελαν να γίνουν θεοί. Τώρα το έργο ανέβηκε και στην Αλεξανδρούπολη.
  5. Σέκτα: παραθρησκευτική οργάνωση  στην οποία ένας «χαρισματικός» ηγέτης της, μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνος εξαπατώντας τους ακολούθους του με σκοπό την κερδοσκοπία. Μια πτυχή του ορισμού του δραματικού «φαινομένου» της «σέκτας» που εμφανίστηκε και στην Αλεξανδρούπολη.

Δ.Π.Δ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας