Αρχική » Ο Γενικός Γραμματές του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στην Αλεξανδρούπολη

Ο Γενικός Γραμματές του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στην Αλεξανδρούπολη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Από το Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την περιοδεία του στον Έβρο, θέλοντας να αναδείξει την κρισιμότητα της κατάστασης. Αργότερα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ορεστιάδας, επισκέφθηκε το ΚΥΤ στο Φυλάκιο, συναντήθηκε με τους πλημμυροπαθείς στο χωριό Απαλό και συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων και συνδικαλιστών. 

Ο Δ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγ. Ρούφο και τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας Γ. Δρόσο και στη συνέχεια με αντιπροσωπεία του Σωματείου των εργαζομένων στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρός του, Χρ. Μεντίζης.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ επισκέφθηκε και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, μετέβη στο χωριό Απαλό και συναντήθηκε με την Επιτροπή Πλημμυροπαθών. Επίσης επισκέφτηκε το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο πυροσβέστης που παρασύρθηκε απ’ τα ορμητικά νερά.

            Οι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν την αγωνία τους για την αποκατάσταση των ζημιών, για τα αναγκαία έργα αποτροπής ενός νέου πλημμυρικού επεισοδίου, αλλά και για τις αποζημιώσεις που εκκρεμούν και αποτελούν αντικείμενο ενός “άθλιου παζαριού με τους αρμόδιους φορείς που βρίσκουν αστείες δικαιολογίες για να περικόψουν τις αποζημιώσεις”.

            Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απ’ την πλευρά του διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι το ΚΚΕ θέλει να συντηρήσει το ζήτημα στην επικαιρότητα, γιατί “η πείρα λέει πως όταν περνάει η καταστροφή, όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας το πρόβλημα ξεχνιέται, το αποσιωπούν”. Δεσμεύτηκε πως το ΚΚΕ θα προβεί σε όποιες ενέργειες χρειάζονται -μέσα και έξω απ’ τη Βουλή, στους δρόμους του αγώνα- στην κατεύθυνση να δοθεί αποζημίωση 100% για τις καταστροφές.

            Η περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ολοκληρώθηκε με την ομιλία του σε σύσκεψη, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης, με φορείς και συνδικαλιστές από τον Νομό Έβρου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας