Αρχική » Παντελίδης: «Κατασκευάστηκαν για την στέγαση συλλόγων και όχι για ξενώνες. Την επιχορήγηση στους Δημοτ. Υπαλλήλους θα την ξανασκεφτόμουνα φέτος»

Παντελίδης: «Κατασκευάστηκαν για την στέγαση συλλόγων και όχι για ξενώνες. Την επιχορήγηση στους Δημοτ. Υπαλλήλους θα την ξανασκεφτόμουνα φέτος»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δεν ήταν υποχρέωση του Αντιδημάρχου Οικονομικών να ελέγχει τον τρόπο που δαπάνησε τις επιχορηγήσεις του Δήμου, ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων, είπε ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης. «Αυτά είχαν την έγκριση του Επιτρόπου, που μέχρι τον Αύγουστο του 2019 ήλεγχε αυτές τις δαπάνες», σχολίασε ο κ. Παντελίδης, απαντώντας στον πρώην Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. Αναφορικά με την απόφαση του Δημάρχου να κάνει «έξωση» στους Συλλόγους που στεγάζονται στα γραφεία του γηπέδου Φώτης Κοσμάς, ο κ. Παντελίδης υπενθύμισε ότι τα γραφεία αυτά κατασκευάστηκαν επί δημαρχίας Αλεξανδρή, για αποδυτήρια και γραφεία Συλλόγων, όπως αναφέρεται και στον τίτλο του έργου και όχι για ξενώνες. Συνεπώς η χρήση για στέγαση αστέγων έπρεπε έτσι κι αλλιώς να επανεξεταστεί από την Δημοτική Αρχή. Ωστόσο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ήδη από χθες το μεσημέρι, αναίρεσε ανεπίσημα την αρχική του απόφαση για την «έξωση» των Συλλόγων, όπως άλλωστε και ανεπίσημα την ανακοίνωσε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας