Αρχική » Ο Άι Βασίλης με το έλκηθρο του στο Διδυμότειχο

Ο Άι Βασίλης με το έλκηθρο του στο Διδυμότειχο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Από την Δευτέρα 21 εώς και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, οι δημότες Διδυμοτείχου θα έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα στον Δήμο Διδυμοτείχου, ώστε να τα παραδώσει ο Άι Βασίλης με το έλκηθρο του στην διεύθυνση που θα δηλώσουν. Τη δράση «Γράμμα στον Άι Βασίλη» συντονίζουν ο Δήμος Διδυμοτείχου και το «Ευγενίδειο» κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησης καθώς λόγω πανδημίας, απαιτείται συντονισμός για τη διασφάλιση ελαχίστων επαφών. Με τη συμπλήρωση της αίτησης η ομάδα συντονισμού του Ευγενιδείου, θα ενημερώνει για την παράδοση των δώρων στον χώρο του Δήμου. 

Τα δώρα θα ξεκινήσουν να διανέμονται από την Δευτέρα 21/12 εώς και 29/12 και κάθε μέρα απο τις 17:30 μέχρι και τις 20:30 θα πραγματοποιείται διανομή με το έλκηθρο. Καθώς ο όγκος παράδοσης προβλέπεται να είναι μεγάλος και θα διανέμονται από ένα διαθέσιμο “έλκηθρο”,  υπάρχει όριο ημερήσιας παράδοσης και συνεπώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ημέρα και ώρα παράδοσης του δώρου από τον Αι Βασίλη θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με βάση το πρόγραμμα.   

Η παράδοση θα γίνεται με την τήρηση των μέτρων για την επίτευξη ελάχιστης επαφής.

Σύνδεσμος αιτήσεων: http://bit.ly/Chistmas-Dora

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας