Αρχική » Ο … «Άη Ρωμύλος», το έκανε το θαύμα του, την άγια νύχτα στο Διδυμότειχο!

Ο … «Άη Ρωμύλος», το έκανε το θαύμα του, την άγια νύχτα στο Διδυμότειχο!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μας τηλεφώνησαν για την πληροφορία και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να την πιστέψουμε. Δε είναι άλλωστε εξαιρετικά συνηθισμένο για έναν Δήμαρχο στην Ελλάδα να ντύνεται Άγιος Βασίλης ανήμερα τα Χριστούγεννα και να μοιράζει δώρα στους μικρούς Δημότες της πόλης του!  Επικοινωνήσαμε όμως με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, για την απαραίτητη επιβεβαίωση και με έκπληξη ακούσαμε την παραδοχή από τον ίδιο.

Με συστολή, μας είπε ότι ανέλαβε το βράδυ των Χριστουγέννων ο ίδιος την μεταφορά των δώρων που παρέδωσαν οι γονείς στο Δημαρχείο, γιατί δεν ήθελε να επιβαρύνει άλλους την συγκεκριμένη βραδιά, στερώντας τους τις οικογενειακές στιγμές στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δεν είχε σκοπό μάλιστα να το δημοσιοποιήσει ούτε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, αφού όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί ο Δήμαρχος, κάτω από την γενειάδα, τα χρυσά γυαλιά και την κόκκινη στολή. Προτίμησε να διατηρήσει την μαγεία της νύχτας και το χαμόγελο στα παιδικά προσωπάκια που προκαλούσε η επίσκεψη του … Άη Βασίλη – Δημάρχου.

Όπως μας είπε, τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η διανομή των δώρων από άλλα στελέχη του Δήμου όπως έχει προγραμματιστεί για την δράση που οργάνωσαν, αλλά πολύ ευχαρίστως θα το ξαναέκανε ο ίδιος, γιατί η χαρά που προκάλεσε στα παιδιά την νύχτα των Χριστουγέννων, ήταν απαράμιλλης αξίας!

Μια τρυφερή στιγμή από έναν νέο Δήμαρχο που όπως αποδεικνύει αντιλαμβάνεται την προσφορά εντελώς αντισυμβατικά, ανθρώπινα και πρωτότυπα. Αρκεί στην ρεαλιστική καθημερινότητά του, να αποδειχθεί ικανός να φέρει και στους μεγαλύτερους σε ηλικία δημότες του, τα «δώρα» που τους είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Ως νέος και ελπιδοφόρος Δήμαρχος πλέον και όχι ως ηλικιωμένος και παραμυθένιος «Άη Βασίλης»! (Συγνώμη για την σκληρότητα του ρεαλισμού απέναντι σε μια τόσο ανθρώπινη και τρυφερή δράση του Δημάρχου Διδυμοτείχου!).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας