Αρχική » Δωρεάν covid tests για τους πολίτες στις Φέρες τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Δωρεάν covid tests για τους πολίτες στις Φέρες τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στηρίζει τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο της δράσης “Drive through Rapid Tests Covid-19”, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 με δωρεάν rapid tests στις Φέρες.

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται επί της οδού Κ. Παλαμά (έναντι ΚΤΕΛ Φερών, χώρος θερινής λαϊκής αγοράς). Τα τεστ θα διενεργούνται από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 σε κατάλληλες υποδομές και με τον πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο, θα πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος, από το σημείο των οχημάτων.

Οι πολίτες με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (Α.Μ.Κ.Α.) που θα έχουν απαραίτητα μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας SMS με αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνησή τους, θα προσέρχονται στον χώρο.

Με τη λειτουργία, “drive through testing” οι πολίτες, φορώντας υποχρεωτικά μάσκα, θα δίνουν δείγμα άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Με τη μέθοδο αυτή, δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή για τους πολίτες, που εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο, που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Τη δράση υποστηρίζουν η 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Καβησού, η ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού «Έβρος» και ο Σύλλογος Νεολαίας Φερών “Φέρελπις” που θα βρίσκεται στον χώρο, συνδράμοντας στο έργο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας