Αρχική » Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνελήφθη χθες (7-12-2020) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δραστηριοποίηση του παραπάνω ημεδαπού στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν:

  • 1 νάιλον συσκευασία και 1 γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 715 γραμμαρίων
  • 1 νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • 3 κάλυκες πολεμικού τυφεκίου
  • 1 σημειωματάριο
  • χρηματικό ποσό

Σημειώνεται ότι κατά τον εντοπισμό του δράστη, αυτός αρνήθηκε τον έλεγχο και τράπηκε σε φυγή, απωθώντας και τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια στο πλαίσιο ενδελεχών αναζητήσεων εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκειας της επιχείρησης συνελήφθησαν επίσης δύο ημεδαποί (ένας άνδρας και μια γυναίκα), στις οικίες των οποίων, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό και ένας μεταλλικός τρίφτης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας