Αρχική » Ουζουνίδης: «Καμία ΔΕΥΑ στην Ελλάδα δεν πλήρωσε δώρα Χριστουγέννων. Μόνον η ΔΕΥΑΑ, παρά τις αντιρρήσεις του νομικού της»

Ουζουνίδης: «Καμία ΔΕΥΑ στην Ελλάδα δεν πλήρωσε δώρα Χριστουγέννων. Μόνον η ΔΕΥΑΑ, παρά τις αντιρρήσεις του νομικού της»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Απαντήσεις στις χθεσινές ενστάσεις του Προέδρου των εργαζομένων της ΔΕΥΑΑ Γιώργου Ξενουδάκη έδωσε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ουζουνίδης. Ο κ. Ξενουδάκης ισχυρίστηκε ότι αν δεν προσέφευγε με καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο πρώην Δήμαρχος, τότε η καταβολή δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΑ θα γινόταν κανονικά. Ο κ. Ουζουνίδης τόνισε ότι είναι υποχρέωση της αντιπολίτευσης να ελέγχει την σωστή διαχείριση των χρημάτων που καταβάλλουν οι πολίτες στις δημοτικές επιχειρήσεις. Διέψευσε επίσης τον Πρόεδρο των εργαζομένων λέγοντας ότι πουθενά στην Ελλάδα δεν καταβλήθηκαν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα σε υπαλλήλους ΔΕΥΑ. Άλλωστε όπως τόνισε ο κ. Ουζουνίδης, ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΑ είχε εισηγηθεί αρνητικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΑ, αλλά παρ’ όλ’ αυτά, τμήμα του συνολικού ποσού των 230.000 € καταβλήθηκαν ήδη στους εργαζόμενους. Μάλιστα ο νομικός σύμβουλος απομακρύνθηκε από την ΔΕΥΑΑ και επαναπροσλήφθηκε ύστερα  από νόμιμη προσφυγή του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας