Αρχική » Στη δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενηθεί το προπονητικό camp BEACH VOLLEY της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Στη δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενηθεί το προπονητικό camp BEACH VOLLEY της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Οκτωβρίου 2020, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και υπό την αιγίδα του Τμήματος Beach Volley της Ε.Ο.ΠΕ., θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της δημοτικής πλαζ Αλεξανδρούπολης, το προπονητικό camp BEACH VOLLEY για Αγόρια και Κορίτσια από την Περιφέρεια της Ένωσης (Θράκη & Αν Μακεδονία) που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003 έως 2009.

Το camp, στο οποίο θα συμμετέχουν 13 αθλητές και 29 αθλήτριες, θα γίνει υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Τίε Σαντάνα και του υπευθύνου ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Παναγιώτη Ζακυνθινού και έχει σκοπό την ανίχνευση ταλέντων μέσα από τις αθλήτριες και αθλητές των αναφερόμενων ηλικιών, αλλά ταυτόχρονα να προσελκύσει νέες και νέους στο όμορφο και ενδιαφέρον άθλημα του beach volley.

Οι προπονήσεις θα γίνουν σε ολιγομελή γκρουπ, διάρκειας μιάμισης ώρας έκαστο, στα δύο γήπεδα της δημοτικής πλαζ, από 12:30 μ.μ. μέχρι 17:30 το Σάββατο 17/10 και από 10:30 π.μ. μέχρι 13:45 την Κυριακή 18/10, χωρίς θεατές, τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω covid-19.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας