Αρχική » Πόλη & Πολίτες: Όταν η πολιτική λειτουργεί αρμονικά σε όλα τα επίπεδα

Πόλη & Πολίτες: Όταν η πολιτική λειτουργεί αρμονικά σε όλα τα επίπεδα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μάθαμε να φωνασκούμε, να υβρίζουμε, να χυδαιολογούμε και να ελεεινολογούμε απέναντι σ’ ασκούντες πολιτική που αγωνίζονται για το κοινό καλό, χωρίς να υπολογίζουμε την όποια προσφορά τους, αλλά να ψάχνουμε να βρούμε το λάθος η την όποια αδυναμία για να τους κατακρίνουμε ή το χειρότερο να κατασκευάζουμε αρνήσεις εις βάρος τους.

Θυμάστε τι λάσπη εισπράξαμε για την μελέτη του αρδευτικού του πετάλου που εκπονήσαμε πριν 3 χρόνια περίπου προϋπολογισμού 400.000,00€ από ιδίους πόρους;

Θυμάστε ότι παρουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κα. Γκαρά κατέθεσα στο τότε υπουργό κ. Παλαιοχωρίτη  με ανοιχτό το μέτρο χρηματοδότησης την μελέτη που είχαμε ολοκληρώσει;

Τότε, ο Υπουργός αθέτησε τη δέσμευσή του και μας ξέχασε….

Σήμερα ένας άλλος βουλευτής του Νομού ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, τιμώντας την υποχρέωση του με την ιδιότητα του απέναντι στους πολίτες, ανακίνησε το θέμα με την ευκαιρία της παραχώρησης κάποιων εκτάσεων από τους κατοίκους ακτήμονες της περιοχής, για την αμυντική θωράκιση της περιοχής μας.

Ζήτησε λοιπόν ανταποδοτικά και μια παροχή κατά προτεραιότητα έναντι άλλων περιοχών της χώρας.

Να χρηματοδοτηθεί το έργο που απεικονίζεται στη μελέτη μας με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ ΠΕΠΛΟΥ» με το ποσόν της μελέτης, ήτοι 8.800.000,00€ με Φ.Π.Α από το Π.Δ.Ε.

Συμπεράσματα:

Α) Προκύπτει μια δυναμική συνεργασία Α΄ βαθμού αυτοδιοίκησης με την κεντρική σκηνή.

Β) Οι προσπάθειες της δικής μας  παράταξης δικαιώνονται, αφού η ύπαρξη της μελέτης μας δρομολογεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας, προκειμένου να αρδευθούν 7.500 στρέμματα που θα αυξήσουν την παραγωγή των αγροτών μας.

Γ)Κάποιοι τιμητές των πάντων που έμαθαν μόνο να βρίζουν, να φωνασκούν, και να συκοφαντούν εξυπηρετώντας συμφέροντα που δεν κατατείνουν τελικά στο κοινό καλό, πρέπει επιτέλους ας σωπάσουν.

ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΣ  ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ (πλην πολύ πιθανή)  ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. 

Αλεξ/πολη 05.10.2020

Από την παράταξη

«ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Βαγγέλης Λαμπάκης»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας