Αρχική » Η αλεπού και ο σκατζόχοιρος

Η αλεπού και ο σκατζόχοιρος

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Φθάνει και η 16η Οκτωβρίου. Ημερομηνία σηματοδοτημένη με ποικίλες επισκέψεις στην Αλεξανδρούπολη, φορτισμένη με πολλαπλά μηνύματα και συγκρούσεις.

Χαρακτηριστική περίπτωση η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του ταλαιπωρημένου λιμανιού της Αλεξανδρούπολης. Η σημερινή φοβική και κομματικοκρατούμενη διοίκηση του θα μπορέσει ν αντιμετωπίσει με επάρκεια τις αμφισβητήσεις που θα εμφανισθούν για την νομιμότητα και την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Μέχρι σήμερα παίζει το έργο «η σιωπή των αμνών» κι ας εγκαλείται από φορείς και πολίτες της Αλεξανδρούπολης να πει δημόσια την γνώμη της και να συμμετάσχει σε ανοιχτό διάλογο διαλόγου. Αφήνει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά το ΤΑΙΠΕΔ. Οι άρχοντες του οποίου όμως δεν έχουν πολιτικές φιλοδοξίες και στόχους στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου. Η κακοήθης εθελοτυφλία βλάπτει σοβαρά την «πολιτική υγεία» πολιτευόμενων, πολιτευτών και πολιτικάντηδων.

Θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη από Δευτέρα ο Πρωθυπουργός. Ιδιωτικοδημόσιοι  οι λόγοι της επίσκεψης του. Ήδη έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια κάποιων. Πονηρών και αγνών. Κάποιοι θ απογοητευθούν. Και κάποιοι θα ικανοποιηθούν από το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού. Ίδωμεν.

Ποιοι άλλοι θα έρθουν από την Δευτέρα στην πρωτεύουσα του Έβρου; Αμερικανοί. Υψηλά στελέχη και μεγάλης συμβολικής και ουσιαστικής σημασίας και περιεχομένου επίσκεψη. Καλώς να έλθουν. Και ας δώσουν ευκαιρία στους γραφικούς του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και  ψευδεπίγραφης «Επιτροπής Ειρήνης» να κατεβάσουν τις μάζες τους σε κινητοποιήσεις.

Η αλεπού γνωρίζει πολλά κόλπα και ο σκαντζόχοιρος μόνο ένα.

Δ.Π.Δ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας