Αρχική » Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλεξανδρούπολης και Ο.Λ.Α.

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλεξανδρούπολης και Ο.Λ.Α.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, στο γραφείο Δημάρχου, από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Α. Κώστα Χατζηκωνσταντίνου η προγραμματική σύμβαση πράξης «Συντήρηση και αναβάθμιση λιμενικών εγκαταστάσεων λιμένα Αλεξανδρούπολης (Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης) για την υλοποίηση του υποέργου «Συντήρηση και αναβάθμιση χερσαίων εγκαταστάσεων – ανωδομών λιμένα Αλεξανδρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 211.269€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Το έργο αφορά σε επεμβάσεις συντήρησης χερσαίων υποδομών του λιμένα Αλεξανδρούπολης, που έχουν υποστεί φθορές λόγω της συνήθους χρήσης τους, καιρικών συνθηκών και κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν κρίνονται απολύτως αναγκαίες και αποσκοπούν αφενός στη βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας κυκλοφορίας οχημάτων και μηχανημάτων και εκτέλεσης εργασιών εντός των χερσαίων χώρων του λιμένα Αλεξανδρούπολης και αφετέρου στην αισθητική αναβάθμιση των χερσαίων χώρων του λιμένα, όπως επίσης και στη γενικότερη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους χρήστες του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας