Αρχική » Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνελήφθη χθες (6-8-2020) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 3-8-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Καβάλας.

Επιπλέον, σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας