Αρχική » Οι «συγγένειες» της κ. Αγγελοπούλου και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Οι «συγγένειες» της κ. Αγγελοπούλου και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ουδέποτε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι μια συνέντευξη με αφορμή την επίσκεψη της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου στην Αλεξανδρούπολη, είναι ικανή για να προκαλέσει ακόμη και επιστολές με χαρακτήρα εξωδίκου εναντίον μας! Γιατί πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς μια επιστολή που μας δίνει περιθώρια δημοσίευσης εντός μιας εβδομάδας, μιλά για «παραλείψεις και ανακρίβειες» και μια πληρεξούσια δικηγόρος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΤΙΠΟΤΕ από όλα όσα ακούστηκαν στην συνέντευξη με την ιδιοκτήτρια του ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ κ. Αγγέλα Γιαννακίδου, δεν ήταν προσωπικά σχόλια ή κρίσεις του έχοντος την πρωτοβουλία για την συνέντευξη. Μπορεί βέβαια η ίδια η πρωτοβουλία να ήταν λανθασμένη κατά την άποψη της πληρεξούσιας δικηγόρου, που μας χρεώνει «παραλείψεις και ανακρίβειες».

Δεχόμαστε την κατηγορία περί «παράλειψης», επειδή αυθαιρέτως θεωρήσαμε ότι η οικογένεια Χρυσοστόμου δεν θα είχε και ιδιαίτερα «κέφια» να τοποθετείται σε ένα Ραδιόφωνο του Έβρου για ένα νομικό θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ της ιδίας και της ιδιοκτησίας του Μουσείου. Γι’ αυτό και σπεύσαμε να διορθώσουμε την «παράλειψή» μας προσκαλώντας είτε έναν εκπρόσωπο της οικογένειας, είτε την πληρεξούσια δικηγόρο της που μας έστειλε δια mail επιστολή εν είδη εξωδίκου. (Μόνο ο δικαστικός επιμελητής έλειψε.) Την επόμενη ημέρα λάβαμε νέο mail με το οποίο η πληρεξούσια δικηγόρος, μας δηλώνει ότι δεν επιθυμεί ούτε η ίδια και ούτε η οικογένεια να πει την άποψή της στο Ραδιόφωνο. (Άρα … καλά το σκεφτήκαμε από την αρχή. Τελειώσαμε λοιπόν με τις παραλείψεις!).

Σε ότι αφορά τώρα τις «ανακρίβειες» που μας χρεώνει η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας Χρυσοστόμου, αποδεχόμαστε ΜΟΝΟ ΜΙΑ! Το γεγονός ότι στο συνοδευτικό κείμενο του ηχητικού με την συνέντευξη της κ. Γιαννακίδου, παραλλάξαμε εκ παραδρομής το επίθετο «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ» σε … Χρυσοχόου! Είναι ικανή η δημόσια και ταπεινή συγνώμη μας γι’ αυτό ή πρέπει να κάνουμε και κάτι ακόμη, επιπλέον αυτού;

Προσέξαμε μάλιστα μόλις χθες ότι λίγες μέρες πριν λάβουμε την ηλεκτρονική επιστολή της πληρεξούσιας δικηγόρου, κάποιος αναγνώστης μας, ονόματι «Athanasios Papathanasiou», σχολίασε στο fb κάτω από την ανάρτησή μας ότι «δεν υπάρχει συγγενική σχέση (της κ. Αγγελοπούλου εννοεί) με την οικογένεια Χρυσοστόμου και όχι Χρυσοχόου». Δεν τολμούμε να πούμε ότι υπάρχει συγγενική σχέση του κ. Papathanasiou με την οικογένεια Χρυσοστόμου, γιατί μπορεί να μπλέξουμε πάλι!

Ωστόσο, τον ισχυρισμό αυτό (περί συγγενικής σχέσης της Κ. Αγγελοπούλου με την εν λόγω οικογένεια) διατύπωσε ευθέως η κ. Γιαννακίδου και μόνο, και όπως είναι φυσικό εκφράσαμε την ευχάριστη έκπληξή μας. Ούτε μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ούτε και προτιθέμεθα να διερευνήσουμε πιο ενδελεχώς, αν ο ισχυρισμός της κ. Γιαννακίδου είναι ακριβής. Μια πρώτη έρευνα μας πάντως, έδειξε ότι οι ισχυρισμοί της κ. Γιαννακίδου, έχουν βάση, αφού προκύπτει μακρινή εξ αγχιστείας συγγενική σχέση. (Ωστόσο … συγγενική!)  Το θέμα της συνέντευξης άλλωστε ήταν αποκλειστικά και μόνο, ένα τμήμα του προγράμματος της επίσκεψης της κ. Αγγελοπούλου στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα η επίσκεψή της στο ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ.

Αν η οικογένεια Χρυσοστόμου δεν αναγνωρίζει αυτή την συγγένεια, για τους δικούς της λόγους, ούτε μας ενδιαφέρει, ούτε και μας πέφτει λόγος. Δεν έχουμε επίσης και καμία δυσκολία να δεχτούμε ως δεδομένο αυτό που η ίδια η οικογένεια δηλώνει, δια της πληρεξούσιας δικηγόρου.

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην επιστολή τα παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω, αφού πρόκειται για θέματα που ούτε καν προσεγγίστηκαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης με την κ. Γιαννακίδου.

Εμείς φιλοξενήσαμε τις απόψεις της κ. Γιαννακίδου και σήμερα εγκαλούμαστε με κατηγορίες περί «παραλείψεων και ανακριβειών», (κατά την οικογένεια) που ουσιαστικά εκφράστηκαν αποκλειστικά από την κ. Γιαννακίδου. Το θέμα της συνέντευξης ήταν η επίσκεψη της κ. Αγγελοπούλου στο Μουσείο, που τυγχάνει να στεγάζεται σε ένα ακίνητο ιδιοκτησίας της οικογένειας Χρυσοστόμου. Δεν είχαμε καμία πρόθεση να ασχοληθούμε με την ίδια την οικογένεια Χρυσοστόμου και δεν προτιθέμεθα να το πράξουμε στο μέλλον, όταν μάλιστα τα μέλη της απευθύνονται σ’ εμάς, δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Τα υπόλοιπα σας αφήνουμε να τα διαβάσετε στην επιστολή (τύπου εξωδίκου) που μας έστειλαν και δημοσιεύουμε ευχαρίστως αυτούσια όπως έχουμε υποχρέωση, ελπίζοντας, ότι … είναι καταφανώς εντός της χρονικής προθεσμίας που μας όρισαν. Ευχόμαστε στο μέλλον, να βρεθεί άλλη σοβαρότερη αιτία για να ασχοληθεί μαζί μας η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας Χρυσοστόμου. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα από δω και στο εξής, ώστε εμείς τουλάχιστον, να μην ασχοληθούμε ποτέ ξανά μαζί της, αφού ούτε και τώρα είχαμε καμιά πρόθεση άλλωστε.

ΥΓ: Ο ακριβής τίτλος της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου, είναι «Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και όχι «Ελλάδα 1821», όπως εκ παραδρομής έγραψε η πληρεξούσια δικηγόρος. Αν κρίνουμε από αυτό, μάλλον η συγγενική σχέση πρέπει να είναι … «αμφισβητούμενη».

Και πάλι συγνώμη για την παράφραση του ονόματος Χρυσοστόμου σε … Χρυσοχόου. 

Σταύρος Αποστολίδης

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας