Αρχική » Χ. Γερακόπουλος: Δωρεάν αστική δημοτική γραμμή: Αδιαφορία ή Ανικανότητα;;;

Χ. Γερακόπουλος: Δωρεάν αστική δημοτική γραμμή: Αδιαφορία ή Ανικανότητα;;;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

    Άλλη μια φορά, η Δημοτική αρχή του κ. Ζαμπούκη, αθέτησε όσα συμφωνήθηκαν από τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετείχαν στην επιτροπή για την ¨Δημοτική ¨Αστική Συγκοινωνία. Συγκεκριμμένα :

  1. Να επαναλειτουργήσει από την 1η Ιουλίου και για 25 εργάσιμες ημέρες, που υπολείπονται από την υφιστάμενη σύμβαση με την εταιρεία Αστικό Α.Ε.,  την δωρεάν γραμμή από το χώρο στάθμευσης  του γηπέδου Φώτης Κοσμάς, προς το Κέντρο  της πόλης.
  2. Να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με μόνο δύο θέματα :  την έγκριση της μελέτης για την ¨Δημοτική ¨Αστική Συγκοινωνία και τον καθορισμό ή όχι εισιτηρίου για τους Δημότες, ώστε να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό οι περαιτέρω ενέργειες.

   Δυστυχώς, δεν υλοποιήθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις της επιτροπής, με συνέπεια να  καθυστερεί η εφαρμογή των τριών γραμμών μετακίνησης, που προβλέπει η μελέτη, να ταλαιπωρούνται και να  διαμαρτύρονται οι πολίτες από τη μη λειτουργία της δωρεάν μετακίνησης, στην υφιστάμενη γραμμή

   Ζητάμε λοιπόν την άμεση εφαρμογή των παραπάνω, αφού η περιφρόνηση συμφωνημένων αποφάσεων αντανακλά προπάντων στον λαό του Δήμου μας και στις Δημοτικές Παρατάξεις που τον εκπροσωπούν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας