Αρχική » Συνάντηση Ζαμπούκη με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη

Συνάντηση Ζαμπούκη με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε στον Πειραιά ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Μπόγδης, ο κ. Ζαμπούκης αναφέρθηκε στην ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την ανέγερση νέου σύγχρονου λειτουργικού Λιμενικού Μεγάρου που θα στεγάσει τις υπηρεσίες του λιμεναρχείου εντός του χώρου του λιμένος Αλεξανδρούπολης, όπως άλλωστε προβλέπεται και στο αντίστοιχο master plan.

Συμφωνήθηκε από κοινού πως για τη γενικότερη οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας είναι απαραίτητη η εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου (master plan) του Λιμένος Αλεξανδρούπολης, η οποία θα ενισχύσει τον ρόλο της Αλεξανδρούπολης ως ενεργειακού κόμβου και κόμβου συνδυασμένων μεταφορών ενώ παράλληλα τέθηκε στον κ. Υπουργό το ζήτημα της οριστικής παραχώρησης της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμένα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ώστε να εφαρμοστεί ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία υπαίθριου δημοτικού πάρκινγκ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας