Αρχική » Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών μέχρι την είσοδο της Αλεξανδρούπολης. Πρωινή αναστάτωση!

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών μέχρι την είσοδο της Αλεξανδρούπολης. Πρωινή αναστάτωση!

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στις παρυφές της Αλεξανδρούπολης όταν ισχυρή αστυνομική δύναμη καταδίωκε από την περιοχή των Φερών ένα μικρό φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες.

Ο διακινητής οδήγησε το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς έξω από οικισμούς στην Τραϊανούπολη και στον κόμβο του PRAKTIKER, όπου διερχόμενοι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους, ένιωσαν έντονα τον κίνδυνο να εμβολιστούν από το όχημα του διακινητή, καθώς πέρασε με υπερβολική ταχύτητα, προκαλώντας μάλιστα και φθορές σε μερικά αυτοκίνητα, ανυποψίαστων πολιτών.

Έντρομοι ακροατές του STATUS, διηγήθηκαν την περιπέτεια που έζησαν, διαμαρτυρόμενοι για την τακτική των αστυνομικών που έθεσαν σε κίνδυνο ακόμη και την ζωή απλών πολιτών. Τελικά το όχημα του διακινητή και των επιβατών εξετράπη της πορείας του, σταματώντας τελικά σε αγροτική περιοχή, απέναντι από τις αποθήκες της ΕΑΣ Αλεξανδρούπολης, δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων με υψηλή επικινδυνότητα ατυχήματος που ευτυχώς αποφεύχθηκε. Εκτός από μικροτραυματισμούς δεν αναφέρθηκαν θύματα, ενώ όλοι οι επιβάτες του οχήματος συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Νικος 06/06/2020 • 15:06 - 15:06

Ας μας πει ο ιδιοκτητης της ιστοσελιδας , για ποιο λογο εχει μωσαικο μονο στο προσωπο του λαθρομεταναστη (ισως κ διακινητη)και οχι στα προσωπα των αστυνομικων ? Ειναι αλλα τα προσωπικα δεδομενα..?? Εχουν περισσοτερα απο τους Ελληνες πολιτες κ αστυνομικους..????
Και ας μας εξηγησουν οι αγαπητοι ακροατες γιατι ακριβως διαμαρτυρονται για την τακτικη των αστυνομικων..?? Τι ακριβως θελουν να κανουν..??
Οταν ασκεις κριτικη πρεπει να προτεινεις κ κατι διαφορετικο απο αυτο που σε ενοχλησε , αλλιως ειναι κουτσομπολιο εκ του ασφαλους…!!!
Ας προτεινουν κ ειμαι σιγουρος ουι οι Ελληνες αστυνομικοι θα τους ακουσουν με προσοχη κ μπορει να υιοθετησουν κ καποιες καλες προτασεις…!!!

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας