Αρχική » Το «σινιάλο της πατρίδας», στο νησί της Ρω από την SAOS FERRIES!

Το «σινιάλο της πατρίδας», στο νησί της Ρω από την SAOS FERRIES!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ένα συγκινητικό video ανήρτησε ο πλοιοκτήτης της SAOS FERRIES Φώτης Μανούσης. Τις τελευταίες μέρες το πλοίο «ΣΤΑΥΡΟΣ» (πρώην SAOS), παρακάμπτει για λίγο την διαδρομή του από και προς το Καστελόριζο, για να προσεγγίζει το νησάκι της Ρω και να χαιρετά καθημερινά με την μπουρού του πλοίου τα παλληκάρια που υποκαθιστούν την εκλιπούσα Κυρά της Ρω! Αυτοί ανταποδίδουν τον χαιρετισμό, ανεμίζοντας μια μεγάλη Ελληνική Σημαία.

Όσοι Σαμοθρακίτες επιλέξουν φέτος να επισκεφτούν δωρεάν το Κατελόριζο και όλους τους προορισμούς της SAOS FERRIES, αξιοποιώντας την προσφορά του Φώτη Μανούση,  θα ζήσουν μεταξύ των άλλων και μια τέτοια συγκινητική στιγμή.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι στο νησάκι της Ρω, είχε εγκατασταθεί με τον άντρα της και την τυφλή μητέρα της, η λεγόμενη «Κυρά της Ρω», που από το 1924 και σχεδόν μέχρι τον θάνατό της, ύψωνε καθημερινά την Ελληνική Σημαία στο μικρό νησάκι, υποδηλώνοντας την Ελληνική κυριαρχία. Μετά τον θάνατό της, η σορός της, μεταφέρθηκε στη Ρω και ετάφη κάτω από την σημαία που καθημερινά ύψωνε. Η απόφαση της SAOS FERRIES να καθιερώσει αυτή την τακτική στα δρομολόγιά της, είναι πρώτιστα, ένας Εθνικός φόρος Τιμής, αλλά παράλληλα και μια ακόμη τουριστική ατραξιόν που δημιουργήθηκε απλά και χωρίς κόστος, από την εθνική ευαισθησία της ναυτιλιακής εταιρείας!   

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/100007050822949/videos/2759796647598669/

   

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας