Αρχική » Π. Μιχαηλίδης: Καμία επίσημη δήλωση από Ζαμπούκη για την απουσία του από την εκδήλωση της σημαίας στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Αλεξανδρούπολης.

Π. Μιχαηλίδης: Καμία επίσημη δήλωση από Ζαμπούκη για την απουσία του από την εκδήλωση της σημαίας στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Αλεξανδρούπολης.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την στιγμή που έχουν ήδη περάσει τέσσερις ημέρες από την επέτειο των 100 ετών για την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η απουσία επίσημης τοποθέτησης από πλευράς της δημοτικής αρχής για την απαξιωτική αποχή της από την κορυφαία εκδήλωση της ανύψωσης της Ελληνικής σημαίας στον χώρο του λιμένα.

Μια πρωτοβουλία της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών η οποία γέμισε με χαρά και περηφάνια όλους τους Θρακιώτες και έγινε το πρώτο θέμα στα αθηναϊκά ΜΜΕ.

Δυστυχώς όμως την εκδήλωση αυτή αμαύρωσε η απουσία του δημάρχου της Αλεξανδρούπολης αλλά και όλης της δημοτικής αρχής. Ένα άσχημο γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά στην συνέχεια και από αρκετά τοπικά ΜΜΕ.

Θυμίζω πως την έπαρση της Ελληνικής σημαίας χαιρέτισε ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στους εορτασμούς, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών Νίκος Μανδάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, οι βουλευτές Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο τέως Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο φαρμακοποιός, ιστοριοδίφης και συγγραφέας Ελευθέριος Τσινταράκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ Δημήτρης Κελεμίδης και οι Πρόσκοποι της πόλης.

Συνεπώς ακόμη και εάν είχε κάποια άλλη υποχρέωση εκείνη την ώρα ο κ.δήμαρχος, όφειλε να στείλει κάποιον εκπρόσωπο και να απευθύνει εκ μέρους του τον καθιερωμένο χαιρετισμό.

Προσωπικά είχα την τιμή και την χαρά να παρευρεθώ στην εκδήλωση ως απλό μέλος της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών και με αυτή μου την ιδιότητα επικοινώνησα τηλεφωνικά την επόμενη ημέρα με τον πρόεδρό της τον κ. Μανδάνη, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι σαφώς και είχε προσκληθεί ο κ.Ζαμπούκης.

Έστω και καθυστερημένα το γραφείο τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης το οποίο μας «βομβαρδίζει» καθημερινά με δεκάδες ανούσια δελτία τύπου, οφελεί να ενημερώσει κυρίως τους δημότες για αυτό το θλιβερό γεγονός δίνοντας κάποια εξήγηση, σε διαφορετική περίπτωση ας δοθεί μια γενναία δημόσια συγγνώμη. 

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Ανεξάρτητος

Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας