Αρχική » Τα μέτρα του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά του ιού, ήταν …46! Ποιος ξέχασε το 46ο;

Τα μέτρα του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά του ιού, ήταν …46! Ποιος ξέχασε το 46ο;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μας ανακοίνωσε συγκεντρωμένα (μ’ αρέσει η τάξη) ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τα … 45 μέτρα που έλαβε η Δημοτική Αρχή κατά του κορονοϊού! Ο ίδιος ο κορονοϊός βέβαια ουδόλως συγκινήθηκε ο αθεόφοβος, αλλά κανείς δεν ζήτησε από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να σκοτώσει το θηρίο. Και … 145 μέτρα να έπαιρναν, ο ιός δεν είχε σκοπό να επιστρέψει … στης μάνας του! Εδώ ο Χαρδαλιάς και ο Τσιόδρας, που είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, παλεύουν ακόμη, ασθμαίνοντας και εμείς είμαστε ακόμη «κλειδωμένοι» σπίτια μας.

Ωστόσο ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής, ήταν χρήσιμος για να καταλάβουμε άλλα πράγματα, για την πολιτική της Δημοτικής Αρχής. Ένα από τα πρώτα – πρώτα μέτρα που πήρε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ήταν η κατάργηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας με τα mini bus από το πάρκιγκ στο γήπεδο, μέχρι τον κεντρικό ιστό της πόλης. Έπρεπε να αποκλειστεί η διάδοση του ιού, δια του συγχρωτισμού των επιβατών μέσα στα μικρά λεωφορεία. Τώρα βέβαια το Αστικό ΚΤΕΛ που εκτελεί κανονικότατα τα δρομολόγιά του και ο Δήμος απολυμαίνει γι’ αυτό το λόγο τις στάσεις, (όπως μας θυμίζουν στο … «μέτρο 26»), έχει να κάνει μ’ αυτό που προφανώς θα λέγαμε … «το κρίμα στο λαιμό τους»!

Το … «καταργήσαμε την Δημοτική συγκοινωνία και απολυμαίνουμε τις στάσεις για τα δρομολόγια των άλλων», … τι σκοπό εξυπηρετεί άραγε; Ποιος κακεντρεχής (άλλος, εκτός από εμένα) σκέφτηκε ότι το είδαν ως μια χρυσή ευκαιρία, να καταργηθεί ένα μέτρο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής που είχε αρχίσει να αποκτά απήχηση; Να παρουσιαστεί, για να τον επιπλήξουμε σφοδρότατα!!!

Ποιος ξέχασε να συμπεριλάβει την κατάργηση της δημοτικής συγκοινωνίας στη λίστα των 45 μέτρων που πήρε η Δημοτική Αρχή; Το 46ο, γιατί το ξέχασαν τόσο γρήγορα; Άλλωστε «φαντάζει» και πιο ουσιαστικό σε σύγκριση με την χορήγηση αδειών «ειδικού σκοπού» στους υπαλλήλους του Δήμου, που φυσικά, δεν θα μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς. Τυχαία λοιπόν η παράλειψη ή στοχευμένη, ώστε να ξεχαστεί ΚΑΙ το μέτρο ΚΑΙ η Δημοτική Συγκοινωνία;

Να ρωτήσω τώρα αν σκέφτεται η Δημοτική Αρχή να ανανεώσει την σύμβαση με το Αστικό ΚΤΕΛ, που λήγει τώρα τον Απρίλιο ή είναι μάταιο, αφού η απάντηση είναι πασιφανής;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας