Αρχική » Προσβασιμότητα οχημάτων άμεσης ανάγκης στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Προσβασιμότητα οχημάτων άμεσης ανάγκης στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Έλεγχος προσβασιμότητας των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρου και πυροσβεστικού οχήματος) μεσαίου βάρους και ύψους, πραγματοποιήθηκε στους δρόμους και τους πεζόδρομους του κέντρου της Αλεξανδρούπολης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και σε συνεργασία με τους προϊσταμένους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και  του ΕΚΑΒ, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Ηλία Δαστερίδη, τον πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Εστιατορίων Καφέ – Μπαρ – Εστίασης Αλεξανδρούπολης κ. Νίκο Γεωργιάδη και  τον Πρόεδρο της Κοινότητας  Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ναϊτίδη.

Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις από τον έλεγχο, τις εισηγήσεις των αρμοδίων του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής και σε συνέχεια της γραπτής πρόσκλησης που προηγήθηκε προς επαγγελματίες, ιδιώτες και υπηρεσίες, ο Γιάννης Ζαμπούκης έδωσε εντολές για την απομάκρυνση αντικειμένων και αυθαίρετων κατασκευών που βρίσκονταν σε κοινόχρηστους χώρους, με σκοπό την ελεύθερη, ασφαλή και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών  και των οχημάτων άμεσης ανάγκης.

Η καταγραφή και η απομάκρυνση των εμποδίων  θα συνεχιστούν με την φροντίδα της Δημοτικής Αστυνομίας και το επόμενο διάστημα και οι έλεγχοι στο εξής θα είναι τακτικοί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας