Αρχική » ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ STATUS! 25 παλέτες με υλικά φιλοξενίας μεταναστών ξεφορτώνονται μυστικά στη Σαμοθράκη!

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ STATUS! 25 παλέτες με υλικά φιλοξενίας μεταναστών ξεφορτώνονται μυστικά στη Σαμοθράκη!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ανάστατη είναι η Σαμοθράκη ύστερα από την πρωινή αποκάλυψη του STATUS ότι αύριο αναμένεται στο νησί ένα μεγάλο φορτίο με υλικά φιλοξενίας μεταναστών. Πρόκειται για φορτηγό ιδιωτικής εταιρείας που μεταφέρει σε 25 παλέτες,  στρώματα, sleeping bags, ρουχισμό και είδη προσωπικής υγιεινής, όπως πετσέτες, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες που αποστέλλει η Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ για λόγους αδιευκρίνιστους αφού σήμερα στο νησί δεν φιλοξενείται ούτε ένας μετανάστης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα υλικά αναμένεται να ξεφορτωθούν αύριο στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Σαμοθράκης, αφού σήμερα δεν εκτελέστηκε δρομολόγιο από την ναυτιλιακή εταιρεία. Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς που ενημερώθηκε από τον Σταύρο Αποστολίδη ταυτόχρονα με την εξέλιξη της εκπομπής, δήλωσε άγνοια για το γεγονός, αλλά αργότερα επιβεβαίωσε την πληροφορία, επικοινωνώντας με το Λιμεναρχείο, που φέρεται ως παραλήπτης των υλικών.

Η δημοσιοποίηση της πληροφορίας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο νησί αφού κανείς δεν δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη ποσότητα υλικών για την Σαμοθράκη, ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να προετοιμάζεται υποδοχή μεγάλου αριθμού μεταναστών στο νησί τις προσεχείς ημέρες. Ακόμη κι αν η παραμονή τους θα είναι ολιγοήμερη, η αγωνία στο νησί είναι μεγαλύτερη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ενδεχόμενο της αποστολής σχετικού φορτίου στη Σαμοθράκη, ήταν υπ’ όψη του δημοσιογραφικού επιτελείου του STATUS εδώ και ένα μήνα, χωρίς όμως να δημοσιοποιηθεί τίποτε μέχρι την ακριβή διασταύρωση των πληροφοριών. Μάλιστα σε συνέντευξη του Δημάρχου Σαμοθράκης Νίκου Γαλατούμου για άλλο ζήτημα του νησιού ρωτήθηκε από τον Σταύρο Αποστολίδη αν είναι εις γνώση του το ενδεχόμενο μεταφοράς κατασκηνωτικού υλικού στη Σαμοθράκη, και είχε δηλώσει απόλυτη άγνοια!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας