Αρχική » Βαρεμένος: «Στον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες για να προστατέψουν τις βίλες τους»

Βαρεμένος: «Στον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες για να προστατέψουν τις βίλες τους»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η απίθανη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος μίλησε για… βίλες στον Εβρο. Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για επικίνδυνες καταστάσεις στον Έβρο και για κατοίκους που βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες που παράνομα έχουν φτιάξει στην περιοχή. Μίλησε για «επικίνδυνο σόου» που εξελίσσεται στον Έβρο, επικαλούμενος αναφορές δημοσιογράφου, χωρίς να τον κατονομάζει, βάσει τον οποίων, «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».

Την ίδια περίπου άποψη εξέφρασε και ο πρώην εκδότης της εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» Γιάννης Λασκαράκης σε ένα κείμενο που δημοσίευσε και περιέγραφε τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο.

Ο Γιάννης Λασκαράκης, έγραψε:

«Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον Έβρο. Ένα εθνικιστικό και μισαλλόδοξο τσουνάμι σαρώνει τον τόπο μας.  Ορισμένοι κυκλοφορούν με όπλα παριστάνοντας την πολιτοφυλακή εναντίον της «εισβολής» των μεταναστών και των προσφύγων.

Ένοπλοι αγρότες ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο του CNN Κώστα Πλιάκο , διότι προσπάθησε να υπερασπισθεί «συλληφθέντες» από αυτούς μετανάστες που τους κακομεταχειρίζονταν.

Οι παράνομοι οικιστές του προστατευόμενου βιότοπου του ΔΕΛΤΑ του Έβρου βγήκαν παγανιά για να κυνηγήσουν τα «θυράματά» τους και να δικαιολογήσουν τις αυθαίρετες «βίλες» τους, ως υπερασπιστές του πάτριου εδάφους, όπως τους αποκάλεσε ο ένδοξος Καμένος. Το δυστύχημα είναι ότι κάποιοι παρέσυραν και τον Πρωθυπουργό να φωτογραφηθεί μαζί τους, να επαναλάβει τα λόγια του και να υποσχεθεί τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων τους.

Η Εκκλησία ευλογεί τα όπλα και οι αιρετοί φωτογραφίζονται με τους ένοπλους. Μέρες του 1897. Μέρες δόξας λαμπρές απέναντι στον ανύπαρκτο εχθρό. Τζάμπα μάγκες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες νεοναζί έρχονται από τη Γερμανία να πάρουν μέρος στην αντίσταση εναντίον των μεταναστών.

Το σίγουρο είναι ότι για να αξιοποιήσει αυτός ο τόπος την γεωστρατηγική του θέση και να ξεφύγει από την μοίρα του εξωτικού περιθωρίου , που τον θυμούνται μόνο στις κρίσεις, δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. 

Πρέπει κάποιοι να μιλήσουν. Οι φίλοι μου δημοσιογράφοι και οι αρθρογράφοι της Αθήνας , οι πολιτικοί που αντιστέκονται στον εθνολαϊκισμό, οι απλοί πολίτες που ντρέπονται γι αυτά που συμβαίνουν. Ήδη οι ντόπιοι δεχόμαστε απειλές και ύβρεις. Δημοσιογράφος της Ορεστιάδας αναγκάστηκε να «εξαφανίσει» το κείμενο του. Ο Έβρος ζητά την συμπαράσταση των προοδευτικών πολιτών».

Η δήλωση του βουλευτή καθώς και τα γραφόμενα του κυρίου Λασκαράκη, προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου του Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα Πάρη Παπαδάκη, ο οποίος μέσω ανάρτησης του στο Facebook έδωσε τη δική του απάντηση.

Ακου λασκαρακη γιαννη, προλεταριε, αγωνιστη, μεγαλοεργολαβε δημοσιων εργων ( πως τα ταιριαξες ετσι μπραβο ), μαζι και ο φιλος σου βαρεμενος ( ονομα και πραγμα ) να σου πω εγω για κατι τζαμπα μαγκες. Για να καθεσαι εσυ και ο φιλος σου ο βαρεμενος το βραδυ αραχτοι και ασφαλεις στην νομιμη με αδεια οικοδομης βιλα σας, διπλα στο τζακι με ενδοδαπεδια θερμανση, με χρυση ρομπα και γουνινα παντοφλακια, πινοντας σπεσιαλ ουισκυ και βριζοντας εμας, καποιοι παρανομοι οικιστες του δελτα του εβρου, εχουν παρατησει δουλειες και οικογενειες και με αυταπαρνηση κανουν το αυτονοητο που εσεις κανετε οτι δεν καταλαβαινετε δηλ. Φυλανε τα συνορα μας, με κινδυνο την ζωη τους, επιτιθεμενοι απο αποφυλακισθεντες των τουρκικων φυλακων που εχουν διαπραξει βιασμους και αθρωποκτονιες, κογκολεζους, αλγερινους, αφγανους, παλαιστινιους, οπλισμενους τουρκους διακινητες υπο την καθοδηγηση τουρκων στρατιωτικων, ενω απο αυριο θα ερθουν στον εβρο 1.000 καταδρομεις των τουρκικων δυναμεων. Και για να γνωριζεις επειδη ξερω τι θα πεις, συμφωνα με το αρθρο 275 ΚΠΔ ο καθε πολιτης εχει δικαιωμα συλληψης οταν τελειται ενωπιον του αυτοφωρο κακουργημα η πλημμελημα. ( η παρανομη εισοδος στην χωρα ειναι πλημμελημα ). Συγνωμη που κουβαλαμε τον νομιμο οπλισμο μας για λογους καθαρα και μονο ασφαλειας και δεν κουβαλαμε νυχοκοπτες. Αντε ο βαρεμενος να λεει τις καλυβες απο λαμαρινα και πανελ βιλες να το καταλαβω γιατι ετσι του ειπες, και δεν ξερει ουτε στον χαρτη που ειναι ο εβρος ( που να ερθει κανει κρυο εδω ), αλλα εσυ λασκαρακη δεν δικαιολογεισαι με τιποτα, συνεχιζοντας το ιδιο διαχρονικο παραληρημα περι βιλων στο δελτα του εβρου, μη αντιλαμβανομενος την εθνικη σημασια που εχουν αυτες οι προχειρες καλυβες εκει που ειναι πανω απο 70 χρονια. Αντιθετα με σενα τοσο το κρατος νομοθετικη – εκτελεστικη και δικαστικη εξουσια ( την τελευταια την γνωριζεις καλα αφου μαντεψε ποιος μας στελνει στα δικαστηρια ) αλλα και οι απλοι πολιτες μας εχουν πληρως αναγνωρισει. Οσο για τα δικαστηρια που μπορει να εχεις αγχος να γνωριζεις οτι οι δικαστες εχουν εθνικη συνειδηση και υψηλο εθνικο φρονημα και ολοι μας αθωωθηκαμε πανηγυρικα και ακυρωθηκαν τα πρωτοκολλα διοικητικης αποβολης. Ασε λοιπον τα παραπανισια λογια και κατσε απολαυσε ηρενα το ουισκι σου μην ανησυχεις φυλαμε εμεις εδω οι παρανομοι. ΥΓ αν μας ξεφυγει καποιος βιαστης πρωην κρατουμενος και ερθει στην βιλα σου κερασε τον το απλο ουισκυ το σπεσιαλ κρατα το για τον φιλο σου τον βαρεμενο να το πιειτε μαζι. Ο προεδρος του ΔΣ αινησιο δελτα παρης παπαδακης.

Μάλιστα ο κύριος Παπαδάκης φιλοξενήθηκε και στη σημερινή εκπομπή του STATUS RADIO με τον Σταύρο Αποστολίδη και είπε χαρακτηριστικά πως «κάθε βαρεμένος, πρέπει να μιλά την ώρα που πρέπει, και αν δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει με τις καλύβες του Δέλτακαλά θα κάνει να σκάσει μέχρι να μάθει

Πηγή: Με πληροφορίες από τα Νέα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας