Αρχική » «Όλος ο Έβρος μια γροθιά» κι ένας 80χρονος παππούς έτοιμος να πάρει τα όπλα!

«Όλος ο Έβρος μια γροθιά» κι ένας 80χρονος παππούς έτοιμος να πάρει τα όπλα!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συμπληρώνουμε 4 εικοσιτετράωρα από την μέρα που ο Τούρκος Πρόεδρος αποφάσισε να ανοίξει την κάνουλα του μεταναστευτικού και να επιτρέψει σε χιλιάδες νεαρούς μετανάστες να περάσουν τα σύνορα. Ορδές μεταναστών «χτυπούν την πόρτα» της Ελλάδας και με απειλητική διάθεση επιδιώκουν να εισβάλουν στο ελληνικό έδαφος με απώτερο στόχο να διοχετευθούν στην Ευρώπη.

Ωστόσο οι προσπάθειες τους να περάσουν τα σύνορα της Ελλάδας πέφτουν στο κενό. Για την ακρίβεια, πέφτουν πάνω στον «αποτρεπτικό φράχτη» που έχουν στήσει οι ένστολες ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας, που ακολουθώντας πιστά τις εντολές που τους δόθηκαν δεν επιτρέπουν να περάσει ούτε κουνούπι στον Έβρο. Οι Έλληνες φρουροί με σθένος και ομοψυχία υπερασπίζονται τα ελληνικά σύνορα. Από κάθε πλευρά της Ελλάδας η εθνική συνείδηση και το εθνικό φρόνημα είναι ιδιαίτερα έντονο. Όλοι είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την πατρίδα!

Ακόμα και ο 80χρονος κύριος Γιώργος εμφανώς συγκινημένος επικοινώνησε σήμερα με τον STATUS RADIO και δήλωσε έτοιμος αν του δοθεί ένα «τουφέκι», όπως είπε, να μπει στη «μάχη»!

Η ενότητα και η εθνική ομοψυχία είναι διάχυτη και εμφανής. Εδώ στον Έβρο το σύνθημα είναι ένα … «Ο Έβρος δεν πέφτει!». Όλοι οι Έλληνες σα μια γροθιά υπερασπίζονται τον τόπο τους, την πατρίδα τους. Μπράβο σε όλους!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας