Αρχική » Αναβιώνει το δημοσιογραφικό συνέδριο της Σαμοθράκης με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ΑΜΘ

Αναβιώνει το δημοσιογραφικό συνέδριο της Σαμοθράκης με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ΑΜΘ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η αναβίωση του δημοσιογραφικού συνεδρίου της Σαμοθράκης ήταν το θέμα σύσκεψης που συγκάλεσε το περασμένο Σάββατο στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος μεταξύ της Περιφέρειας και των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας.

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν, από την πλευρά της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, η Εκτελεστική Γραμματέας κ. Ζωή Κοσμίδου και υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, ενώ από τη πλευρά των δημοσιογραφικών ενώσεων, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κ. Έλενα Ριζεάκου, η Β΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) κ. Αγγελική Γυπάκη, ο Διευθυντής της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) κ. Γιάννης Κοτσιφός, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος (ο οποίος εκπροσώπησε επίσης και την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων – ΕΣΗΕΠΗΝ) και ο έφορος της ΠΟΕΣΥ κ. Γιάννης Σιούλας.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε το συνέδριο να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2020 και να έχει ως θέμα: «Εμπιστοσύνη στη Δημοσιογραφία – Διεκδικώντας το χαμένο έδαφος».

Σε ό,τι αφορά την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, αποφασίστηκε να έχει 7 μέλη με Πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, Αντιπρόεδρο την κ. Έλενα Ριζεάκου και ένα μέλος από κάθε μία από τις 5 δημοσιογραφικές ενώσεις της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας