Αρχική » Συνεδρίαση της Επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης

Συνεδρίαση της Επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη συναντήθηκαν χτες στο Δημαρχείο, τα μέλη της Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης που προΐσταται του σχεδιασμού, προγραμματισμού και οργάνωσης των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό.

Η Επιτροπή, πρόεδρος της οποίας είναι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης απαρτίζεται από τον Μητροπολίτη Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, κ. Άνθιμο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου Δημήτριο Πέτροβιτς, ο οποίος κατά τη χθεσινή συνάντηση εκπροσωπήθηκε από την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Π.Ε. Έβρου κα Ευαγγελία Κοσμαδάκη, τον Διοικητή ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, τον Πρύτανη του  Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Μπόγδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Φιλοζωίας, Θεόδωρο Βουρδόλη, την Ειδική Συνεργάτιδα Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Μαρία Παπαδοπούλου, τον Ειδικό Συνεργάτη Δημάρχου Παναγιώτη Μπίκο, την Ιδρύτρια και Πρόεδρο του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγελική Γιαννακίδου, τον Πρόεδρο του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης Νικόλαο Πινάτζη,  τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου Δημήτριο Κελεμίδη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καππαδοκών Έβρου «Τρεις Ιεράρχες» Θεοφάνη Ισαακίδη και την εκδότρια Φωτεινή Σκαρλακίδου.

Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος εορτασμού, της συμμετοχής του κάθε φορέα και τις ενέργειες που θα αναληφθούν για την ένταξη των δράσεων που έχουν αιτηθεί.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ανακοίνωσε στα μέλη την απόφασή του να γίνει η παρέλαση της 14ης Μαΐου στην παραλιακή λεωφόρο Β. Αλεξάνδρου και ότι θα προσκληθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ενώ παρουσίασε και το λογότυπο, που σχεδιάστηκε ειδικά για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό και θα αποτελεί την ταυτότητα όλων των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του 2020 για την επέτειο της ενσωμάτωσης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας