Αρχική » Σύλλογος Ελλήνων πολιτών Μουσουλμάνων: «Να τιμωρηθούν οι δράστες που ξυλοκόπησαν το παιδί!»

Σύλλογος Ελλήνων πολιτών Μουσουλμάνων: «Να τιμωρηθούν οι δράστες που ξυλοκόπησαν το παιδί!»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος Ελλήνων πολιτών μουσουλμάνων Δήμου Αλεξανδρούπολης «Αλληλεγγύη-Ανάπτυξη» με το οποίο σχολιάζει αρνητικά την αποτρόπαια πράξη των δραστών σε βάρος του νεαρού μαθητή που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα συνομήλικων μουσουλμάνων. Εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια του νεαρού και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην οδό Άβαντος.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον νεαρό μαθητή που δέχτηκε επίθεση ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων που διαμένουν στην Άβαντος και εκφράζουμε τη λύπη μας στην οικογένεια του.

Ελπίζουμε να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν για αυτή την εγκληματική πράξη τους. Δεχτήκαμε αμέτρητα μηνύματα από νέους μουσουλμάνους που καταδικάζουν αυτό που έγινε και δηλώνουν την συμπαράσταση τους στον νεαρό μαθητή.

Ως Σύλλογος έχουμε αναφέρει επανειλημμένα την ανεξέλεγκτή  κατάσταση στην Άβαντος τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων εκεί και παράλληλα θα φέρουν μια κανονικότητα. Τολμήσαμε να μιλήσουμε για δημιουργία γκέτο που θα οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις συνολικά για τη πόλη μας, δυστυχώς όσοι δεν μας αγνόησαν μας αντιμετώπισαν με ειρωνείες ως γραφικούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας