Αρχική » Συγνώμη, … ήμαρτον, … έλεος, 58.999,20 φορές, Μαύρε Πιτ (Πιτιακούδη)!

Συγνώμη, … ήμαρτον, … έλεος, 58.999,20 φορές, Μαύρε Πιτ (Πιτιακούδη)!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Που ήσουν εσύ βρε παλιόπαιδο τόσο καιρό; Νόμισα ότι δεν είναι καιρός για λαδοποντικούς, λόγω κρύου και είπες να ξεχειμωνιάσεις. Ήξερα ότι τα ποντικάκια μετά από το κυνήγι, κρύβονται στην τρυπούλα τους και δεν ξανακουνιούνται μέχρι να τελειώσει ο χειμώνας. Έτσι εξηγούσα και την εκκωφαντική σιωπή σου εδώ και δυο μήνες. Πίστευα ότι μετά τις απαντήσεις που πήρες με τα δημοσιεύματά μας, δεν είχες να ρωτήσεις τίποτε άλλο και είπες να ασχοληθείς με τον παππού και την γιαγιά της κοπέλας από το Σοφικό που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

Πάντως δεν μπορείς να πεις! Βοήθησα όσο μπορούσα, όταν κατάλαβα την αγωνία σου για την καθυστέρηση της απόφασης του Δημάρχου και της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση των 60.000 € ή έστω των 58.999,20. Σας «τέντωσε» ο Δήμαρχος μέχρι να αποφασίσει. Του έγραψα λοιπόν κι εγώ τα σχετικά, προκειμένου να επισπεύσει, αφού δεν ήταν σωστό αυτό που σας έκανε, μεγάλους ανθρώπους, σε κρίσιμη ηλικία για έμφραγμα από την αγωνία σας. Μια εβδομάδα μετά το δημοσίευμά μας, η Οικονομική Επιτροπή, συνεδρίασε επιτέλους και αποφάσισε. Το πήρε το ποτάμι το μυστικό! Της Λαρίσης το ποτάμι!

Τώρα θες να σου ζητήσω συγνώμη! «ΤΩΡΑ», μάλιστα όπως γράφεις με κεφαλαία! Όχι μόνον εγώ! Καμιά δεκαριά ΜΜΕ που σε … «σπίλωσαν», δυο τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, η κακούργα η κοινωνία που σε κατατρέχει, … και δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνουν το ίδιο και η γιαγιά με τον παππού της κοπέλας από το Σοφικό!

Δεν μου λες; Προλαβαίνω για την συγνώμη «ΤΩΡΑ», ή μήπως άργησα και δεν θα την δεχτείς; Ωστόσο, θα το επιχειρήσω, ελπίζοντας στην επιείκειά σου.

ΕΝΑ … «ΤΕΡΑΣΤΙΟ» ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, αλλά δεν μπορούσα κι αλλιώς!!! Αφού μου αναγνώρισες και τον ρόλο του πρωταγωνιστή σε όλη αυτή την υπόθεση, ποιος στη χάρη μου. Εσένα όμως ποιος σου είπε ότι εγώ υποστήριζα ότι την δουλειά θα την έπαιρνες εσύ; Ήμουν από την αρχή σίγουρος ότι ήσουν ο πλέον ακατάλληλος και το δήλωσα και ραδιοφωνικώς. «Προέβλεψα» ότι το έργο θα ανατεθεί σε οποιονδήποτε άλλον, εκτός από εσένα! Αυτό προφανώς  εννοούσες όταν έγραφες πως ο Αποστολίδης «κράτησε και μια … πισινή». Δεν ξέρω πολλά από «πισινούς» λαδοποντικούλη μου! Ρώτα αλλού! Ότι κάνω, το κάνω μπροSTATUS και τα γράφω ξεκάθαρα!

Γι’ αυτό λοιπόν σου ζητώ συγνώμη που σου χάλασα τη δουλειά! Γιατί, ποια διαδικασία θα τολμούσε ύστερα από τόσο κράξιμο να σου αναθέσει εσένα δουλειά 60.000 €; Κι ας έγραφες ξεκάθαρα, ότι δικαιούσαι να την πάρεις εσύ την δουλειά αφού «στήριξες Ζαμπούκη και επομένως πρέπει να αποζημιωθείς»! Τέτοια αφοπλιστική ειλικρίνεια! Τώρα, πως σκέφτεσαι να αντιμετωπίσεις τέτοια αχαριστία από τον αγαπημένο σου Δήμαρχο λοιπόν; Άραγε θα ξαναρχίσεις να φωνάζεις που δίνουν δουλειές εκτός Έβρου, αφού τον έναν διαγωνισμό τον έδωσαν στην Λάρισα (αυτόν που πήρε το ποτάμι) και τον άλλον στην Κομοτηνή. Εσύ είχες κάποτε μεγάλες ευαισθησίες με τέτοιες αποφάσεις, όταν έφευγε έξω το … «συνάλλαγμα». Τώρα τι έπαθες και τα βλέπεις όλα καλά; Ούτε η Κομοτηνή σε ενοχλεί, ούτε η μακρινή Λάρισα από την οποία … ηττήθηκες, στο διαγωνισμό που «συμμετείχες»; Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!

Που να φανταστώ όμως ότι μέσα στον φάκελο της προσφοράς σου θα βάλεις μόνο ένα χαρτί! Τι είδους στρατηγική διεκδίκησης ήταν αυτό; Τέτοια δεν έκανε ούτε ο «Μαύρος Πιτ» στο Μίκυ Μάους, όταν έκανε τις αποτυχημένες του προσπάθειες να κλέψει τράπεζες! Όμως αυτός ήταν ΗΛΙΘΙΟΣ! Όταν η κομπίνα αποτύγχανε, και «τον έπιαναν στα πράσα», έλεγε πως είναι αθώος, αφού δεν πέτυχε η «απατεωνιά» που έστησε!!! Τώρα, πως έκανες εσύ τέτοιο λάθος στην συγκέντρωση των δικαιολογητικών και σε έβγαλαν … και «ΑΚΥΡΟ», … ούτε ο Μαύρος Πιτ τα κατάφερνε τόσο χάλια.

Τώρα βέβαια, θες να μας πείσεις, ότι το έκανες επίτηδες για να … εκτεθούνε όλοι αυτοί οι κακοί που σε κατηγορούσανε ότι το παιχνίδι είναι στημένο για να πάρεις εσύ τα λεφτά! Επί τρεις μήνες, άφηνες Δημοτικούς Συμβούλους, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, πολίτες, να διαμαρτύρονται για μεθοδεύσεις και εξυπηρετήσεις της Δημοτικής Αρχής για «τα δικά της τα παιδιά», μέχρι να αποφανθεί η Επιτροπή ότι είσαι χειρότερος και από τον Μαύρο Πιτ στο Μίκυ Μάους! Ή ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΣΥ, που ξέχασες τα μισά και παραπάνω δικαιολογητικά έξω από τον φάκελο της υποψηφιότητάς σου, ή ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, μας περνάς για ηλίθιους και … «γατάκια» που μας έκανες μια πλάκα για να γελάσουμε!

Με μεγάλη σοβαρότητα αντιμετωπίζεις την αξιοπρέπειά σου αγαπητέ μου … Πιτ! Και ακόμη μεγαλύτερη «σοβαρότητα» επιδεικνύει η νέα Δημοτική Αρχή που με τόσο φανατισμό στηρίζεις (κατά δήλωσή σου), που ανέχεται τέτοια παιχνιδάκια στην πλάτη της, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!.

Πρόσεξα επίσης ότι τώρα απειλείς Θεούς και δαίμονες με μηνύσεις και προσφυγές, που επιχείρησαν την ΗΘΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ! Κατ’ αρχάς, κοίτα μην έχεις λάθος την διεύθυνσή μου, και δεν φτάσει η δική μου μήνυση στο σωστό γραφείο. Ελπίζω να μην στερήσεις μια μήνυση και σε εμένα επιτέλους! Εσύ δηλώνεις ότι είσαι συνηθισμένος από τις πολλές μηνύσεις που δέχτηκες στα τριάντα χρόνια της δημοσιογραφικής σου καριέρας, αλλά εγώ θα παραλάβω μόλις την ΠΡΩΤΗ! (Γι αυτό σε παρακαλώ τσέκαρε την διεύθυνση! Μην την χάσουμε κατά λάθος!).

Μαύρε μου Πιτ, κατά την αντίστοιχη με την δική σου πολύχρονη καριέρα, ουδέποτε με μήνυσε κανείς, παρά το γεγονός ότι αρκετοί με απείλησαν για κάτι ανάλογο. ΠΟΤΕ κανείς δεν προσέφυγε τελικά, είτε γιατί δεν είχαν καμιά ελπίδα επιτυχίας στις δικαστικές αίθουσες και το ήξεραν, είτε γιατί γνώριζαν ότι πριν ο Αποστολίδης ανοίξει το στόμα του ή τον υπολογιστή του, έχει ήδη άλλο ένα 70% απόθεμα στοιχείων που ενισχύουν αυτά που υποστηρίζει με επιχειρήματα. Διάλεξε με προσοχή, σε ποια κατηγορία ανήκεις!

Αλλά κι εσύ πάλι βρε Πιτ, ποτέ δεν σκέφτηκες γιατί συγκέντρωσες τόσες πολλές μηνύσεις; Και περηφανεύεσαι κιόλας! Περίεργο δεν είναι; Μα τόσοι πολλοί σε φθονούν, σε μισούν και σε ζηλεύουν; Μα να σου σπάνε τα τζάμια και τις πόρτες στο skoda σου; Να σε στριμώχνουν σε εισόδους πολυκατοικιών στην Αθήνα; Να σε δέρνουν στην Ορεστιάδα; Να σε … φτύνουν μέσα στις ταβέρνες; Δεν μπορεί! Κάπου θα έβαλες κι εσύ το χεράκι σου! Μήπως αυτά τα περίεργα με τα λειψά δικαιολογητικά για να … εκθέσεις τους κακούς διώκτες σου, είναι παλιές τακτικές που έχεις ξαναχρησιμοποιήσει;

Τώρα λοιπόν που … «έχασες» τον διαγωνισμό και επομένως 60.000 € που διεκδικούσες, λες ότι … ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ και επομένως πρέπει όλοι να τρέξουν γονυπετείς (γονατιστοί σημαίνει αυτό, μην μπερδεύεσαι) και να σου ζητήσουν ένα «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ»!

  1. Πόσα μέτρα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρέπει να είναι το συγνώμη που απαιτείς ΤΩΡΑ;
  2. Προλαβαίνουν να ανταποκριθούν, αυτοί που δεν έμαθαν τα νέα, ή έχασαν καμιά προθεσμία;
  3. Πως γίνεται να έχεις κάνει τέτοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ (μπα που να πάρει, … με κόλλησες) προσπάθεια, να τρέχεις στην Περιφέρεια να εγγραφείς στο Μητρώο, να πιστοποιείσαι την τελευταία στιγμή, να συμμετέχεις στον διαγωνισμό, να διαλαλείς παντού και να το γράφεις, ότι ΕΣΥ τα δικαιούσαι τα λεφτά αφού ΕΣΥ τον «στήριξες» τον Ζαμπούκη και … να βάζεις μέσα στον φάκελο ΕΝΑ μόνο χαρτί … για να βγεις ΑΚΥΡΟΣ;
  4. Πως γίνεται να ΧΑΝΕΙΣ και να λες ότι ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ; Αυτό πάλι, … πώς το εμπνεύστηκες;
  5. Αν θυμάμαι καλά από τα κείμενά σου, συχνά παραπονιόσουν για τα οικονομικά σου χάλια. Χάρηκα λοιπόν κι εγώ αρχικά, όταν έμαθα ότι έγινες και με την «βούλα», «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»! (Αυτό είναι κάτι σαν εκείνο που λέγαμε το 2004, «Επίσημος προμηθευτής των Ολυμπιακών Αγώνων»;). Υπέθεσα λοιπόν ότι αρχίζει η οικονομική σου ανάκαμψη και ειλικρινά το χάρηκα! Σήμερα που η πρώτη σου απόπειρα διεκδίκησης δημόσιου χρήματος, απέτυχε παταγωδώς και τα οικονομικά σου παραμένουν στα ίδια χάλια (υποθέτω), πώς βρε αφιλότιμε θα πλακώσεις στις μηνύσεις 5 Δημοτικούς Συμβούλους, και καμιά 10αριά ΜΜΕ όπως απειλείς; (Εμένα μην ξεχάσεις, θα με υποχρεώσεις)! Αυτά θέλουν και λίγα λεφτά, αμοιβές δικηγόρων, παράβολα κλπ. Ο Δήμαρχος ο ίδιος να σε υπερασπιστεί στα δικαστήρια για να σου βγάλει την υποχρέωση της … «στήριξης», κάποιος πρέπει να πληρώσει τα παράβολα.
  6. Μήπως τελικά ΔΕΝ ήταν τόσο χάλια τα οικονομικά σου όταν μας τα έγραφες αυτά; Ή μήπως τώρα βελτιώθηκαν ξαφνικά, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τον διαγωνισμό των 60.000 € που … «έχασες»!
  7. Και γιατί δεν μας «πλάκωνες» όλους στις μηνύσεις όταν  τα γράφαμε ή τα λέγαμε όλα αυτά, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ αλλά περίμενες πρώτα να … χάσεις τον  διαγωνισμό. Στην θέση σου, αν διεκδικούσα 60.000 € (μην τρομάζεις, εγώ έχω ασυμβίβαστο) δεν θα επέτρεπα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να με λοιδορεί, τουλάχιστον μέχρι την τελική απόφαση γιατί θα κινδύνευα να χάσω την διεκδίκησή μου. Όπως δηλαδή συνέβη και με την δική  σου περίπτωση, που «έχασες»! Στην θέση σου θα είχα ταράξει τους πάντες στα ασφαλιστικά μέτρα, διότι θα κινδύνευε η επαγγελματική μου πορεία και τα αναμενόμενα έσοδά μου. Παίζουν μωρέ Μαύρε Πιτ με 60.000 €; Εκτός κι αν έχεις πολλαπλάσια και μας δουλεύεις τόσα χρόνια. Που ολοψύχως το εύχομαι!!!
  8. Βρε μπαγασάκο, μήπως τότε που μας ανακοίνωσες την … ανακήρυξή σου σε ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και μας το έγραψες πάνω στην φωτογραφία σου … κατακούτελα (για ένα κούτελο ζούμε), είχες άλλο πελατάκι στο μυαλό σου και όχι τον Δήμο Αλεξανδρούπολης; Γιατί δεν σε βλέπω και πολύ στεναχωρημένο που έχασες τέτοιον διαγωνισμό 60.000 €! Εσύ χαίρεσαι που «δικαιώθηκες» κιόλας!
  9. Μήπως αυτές τις μέρες μαθαίνεις  να οδηγείς … vΕΣΠΑ; Γιατί αν δεν ξέρεις από vespa, δεν πας πουθενά την σήμερον ημέρα. Είναι και οι πόρτες του skoda σπασμένες, πόσο να σ’ αντέξει κι αυτό το καημένο μετά από τόσα χρόνια; Λογικό! Μα Vespa όμως; Vespa! Γιατί όχι; Έρχεται και το καλοκαιράκι θα πηγαίνεις και για κανένα μπανάκι στη … Λούτσα! Πάντως με VΕΣΠΑ από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη, δεν έρχεσαι! Ξέχνα το!
  10. Εσένα τώρα, τόσο πολυπράγμων άνθρωπο, με τίτλο ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, οδηγός vespas …, ενοχλήθηκες από την Κουματζίδου που κάνει δυο δουλειές για να ζήσει; Τι καραμπινάτη παρανομία ανακάλυψες πάλι; Παρουσιάζει ένα δελτίο ειδήσεων και το πρωί είναι γραμματέας διοίκησης στον Ο.Λ.Α.! Λοιπόν; Παντού ασφαλισμένη είναι! Τι την πέρασες; Σαν κι εμένα που είχα, ο ανάλγητος εργοδότης (τρομάρα μου), ανασφάλιστο εργαζόμενο για δύο ολόκληρες ώρες και τον … έκρυβα; Η Κουματζίδου, τί  έκρυψε; Τόλμησε όμως, να κάνει έναν υπαινιγμό για τον … χρωματισμό των κειμένων σου. Της φάνηκαν λίγο «κίτρινα»! Δεν μας είπες όμως! Η Χριστίνα πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγνώμη σου οφείλει, γι’ αυτό το τραγικό ατόπημα που έκανε και αναφέρθηκε στην αφεντιά σου; Αν την σηκώσουν από την καρέκλα της γραμματείας του ΟΛΑ και του γραφείου τύπου και …την βάλουν να σκάβει το λιμάνι της Καμαριώτισσας, μέχρι να χωράει ο «Κοραής» … ΚΑΘΕΤΑ, θα ικανοποιηθείς ή δεν θα είναι αρκετή η τιμωρία;

Για να τελειώνουμε το κατεβατό όπως λες κι εσύ: «ΕΛΕΕΙΝΟΣ», είσαι και φαίνεσαι Κωστάκη μου! (Σου το χρωστούσα από ένα ανάλογο υποκοριστικό που μου απέδωσες στο παρελθόν). Στη δημοσιογραφία, οι ελεεινοί αποβάλλονται γρήγορα, είτε από το επάγγελμα, είτε από την πόλη που δημοσιογραφούν. Σου θυμίζει κάτι;

Η δική σου περίπτωση, είναι εξαιρετική, αφού σε απέβαλε ακόμη και το μεγάλο χωνευτήρι που λέγεται Αθήνα (!), κατέληξες ξανά στον Έβρο «για να χαλάς την πιάτσα», όπως περηφανεύεσαι! Μόνο που έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση, ως προς το πόσο ικανός είσαι για να χαλάσεις μια «πιάτσα». Και σιγά την πιάτσα δηλαδή!  Ήμουν, ως γνήσιος Εβρίτης, που δεν παράτησε ποτέ τον τόπο του, από εκείνους που σε στήριξαν όσο μπορούσα στο ξεκίνημά σου, αφού μου το ζήτησες. Δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό και ευχαρίστως θα το ξαναέκανα, για οποιονδήποτε! Μόνο που εγώ, εξακολουθώ να ζω στον Έβρο, όπως είχες υποσχεθεί και εσύ ότι θα κάνεις (θυμάσαι;), εξακολουθώ να δημιουργώ εδώ, και να καταναλώνω εδώ! Εσύ εκτός από το να μας κουνάς το δάχτυλο από την Αθήνα και να μας κάνεις μαθήματα δημοσιογραφίας στον Έβρο, έχεις νοικιάσει έστω και μια γκαρσονιέρα εδώ στην … γκατζολία; Ακούς καθημερινά πως σκάει το κύμα στον προβλήτα του λιμανιού; Ψηφίζεις στην Αλεξανδρούπολη; Στο Παλιούρι έστω; Αφουγκράζεσαι την αγωνία των επαγγελματιών του νομού που προσπαθούν να επιβιώσουν και επιμένουν να παραμένουν ΕΔΩ, χωρίς να την κοπανάνε όπως εσύ στα δύσκολα; Ή τα παρακολουθείς από το FB, αραχτός στην … οδό Ορτανσίας του Περιστερίου;

Σιγά να μη σου ζητήσουμε και ΣΥΓΝΩΜΗ, Μαύρε Πιτ της δημοσιογραφίας!

Και … χαιρετισμούς στη Λάρισα!

Καλοφάγωτα!                                             

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας