Αρχική » Ο «Μπάμπης» και το εθνόσημο! Το logo της ΔΕΥΑΑ … τον «στενεύει»;

Ο «Μπάμπης» και το εθνόσημο! Το logo της ΔΕΥΑΑ … τον «στενεύει»;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το ύφος της εξουσίας, μερικές φορές, αποκαλύπτεται από ανούσια πράγματα, που μοιάζουν με «ψύλλους στ’ άχυρα»! Όμως εδώ έχουμε ένα πρωτότυπο δείγμα αυθαίρετης υπερβολής και ίσως αλαζονείας!

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, εξέδωσε επισκεπτήρια (κάρτες), με προδιαγραφές … Υπουργού. Αντί του λογοτύπου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης, τύπωσε κάρτες με το … Εθνόσημο!!! Δεν θυμάμαι την κάρτα των προκατόχου του, Βαγγέλη Μυτιληνού ή του Γιώργου Ουζουνίδη, διότι δεν είχαν φτάσει ποτέ στα χέρια μου, όμως ομόλογοί του στο παρελθόν, αρκούνταν στο logo της Δημοτικής Επιχείρησης που εκπροσωπούσαν. Άλλωστε δεν δικαιολογείται η χρήση του Εθνόσημου, από ένα Νομικό Πρόσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ δικαίου, όπως είναι η ΔΕΥΑΑ! Η έδρα της Κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, τα Υπουργεία και φυσικά η Προεδρία της Δημοκρατίας, προφανώς … υποκλίνονται στην μεγαλομανία του Μπάμπη του Αντι – Προέδρου.   

 Δεν ξέρω τι ακριβώς φαντασιώνεται για τον εαυτό του, ο νεαρός κύριος Αντιπρόεδρος, αλλά υποθέτω ότι η εντελώς αυθαίρετη επιλογή του, είναι στο ίδιο ύφος εξουσίας που είχε όταν κλήθηκε από το Ραδιόφωνο, για να ενημερώσει τους συνδρομητές της ΔΕΥΑΑ και συνδημότες του. Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ένας σπασμένος αγωγός της ΔΕΥΑΑ, στην περιοχή μεταξύ Παλαιολόγου και 14ης Μαίου, πλημμύρισε τα υπόγεια 18 σπιτιών και τριών καταστημάτων (!). Σχεδόν χαμογελώντας, αρνήθηκε να … «κάνει δηλώσεις» (αφού δικαιούται), διότι δεν θεωρούσε … σοβαρό το πρόβλημα! «Αν ήταν κάτι σοβαρό, θα βγάζαμε ανακοίνωση» σχολίασε. Οι ιδιοκτήτες 18 σπιτιών και τριών καταστημάτων, που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μέσα σε λίγες ώρες, είχαν άλλη άποψη όμως, για την … σοβαρότητα του συμβάντος. Με λίγα λόγια … το τι είναι σοβαρό και τι όχι, το αποφασίζει ο Μπάμπης ο Αντιπρόεδρος. Όταν η σοβαρότητα των γεγονότων δεν συμφωνεί μαζί του … τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα!

Να πως αποκτά … σοβαρότητα, ένας «ψύλλος στ’ άχυρα», που φαντάστηκε τον εαυτό του, με κάρτες Υπουργού (τουλάχιστον) και Εθνόσημο στον τίτλο του! 

Η παροιμιώδης αλαζονεία του Λαμπάκη, βρήκε άξιο συνεχιστή. Συμφωνείτε κύριε Δήμαρχε;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας