Αρχική » Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κάνει μάθημα οικολογικής συνείδησης στο Δημοτικό Σχολείο Απαλού

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κάνει μάθημα οικολογικής συνείδησης στο Δημοτικό Σχολείο Απαλού

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στον Απαλό. Η πρόσκληση από τους μαθητές, τις μαθήτριες και την εκπαιδευτικό κα Ορφανίδου της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Απαλού, στην οποία ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε άμεσα, ήταν μια καλή αφορμή για να συζητήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν στην ανακύκλωση, την υιοθέτηση οικολογικής συνείδησης και φιλικής στάσης απέναντι στο περιβάλλον.

Ο δήμαρχος κουβέντιασε για αρκετή ώρα με τα παιδιά, που του παρέδωσαν γραπτά τις προτάσεις και τις ιδέες τους. Επίσης, του έθεσαν το θέμα ανακατασκευής του κτιρίου του παλιού δημοτικού σχολείου του οικισμού που έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης λόγω της χρόνιας εγκατάλειψής του. Συνοδευόμενος από τα παιδιά και τη δασκάλα τους επισκέφτηκε το κτίριο όπου διαπίστωσε και ο ίδιος την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού προγράμματος εθελοντικής συμμετοχής παιδιών και εκπαιδευτικών με τον τίτλο Παιδική HELMEPA. στο οποίο συμμετέχει η Γ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Απαλού με το πρότζεκτ «Τα Γλαρόπουλα του Απαλού σε δράση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας