Αρχική » Η «παραβατικότητα» στην Άβαντος έχει… νεοαφιχθέντες

Η «παραβατικότητα» στην Άβαντος έχει… νεοαφιχθέντες

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Βούλγαροι και Αλβανοί που έχουν παρεισφρήσει τα τελευταία χρόνια στην μουσουλμανική συνοικία της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, είναι κατά πάσα πιθανότητα οι υποκινητές των παραβατικών συμπεριφορών που παρατηρούνται από νεαρούς. Πρόκειται για πρόσωπα που δεν είναι καν καταγεγραμμένα σε δημοτικούς καταλόγους ενώ αμφισβητείται η νομιμότητα της παραμονής τους. Την άποψη αυτή εξέφρασε τόσο ο Πρόεδρος του πολιτιστικού Σωματείου των μουσουλμάνων της Αλεξανδρούπολης Γιασάρ Δαγλή όσο και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Γουμενίδης που διατηρούσε στην περιοχή ασφαλιστικό γραφείο. Αφορμή ήταν το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου μαθητή, από συνομήλικους του μουσουλμάνους, με αποτέλεσμα την πολυήμερη νοσηλεία του πρώτου, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Georgiadis Hristos 06/02/2020 • 18:23 - 18:23

Δεν γνωρίζω πότε θα σοβαρευτεί η χώρα μας και θα εφαρμόσει τους νόμους της, αν υπάρχουν ξένοι που έχουν παρεισφρήσει στην μουσουλμανική κοινότητα και επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά , να συλληφθούν και να απελαθούν από την χώρα.
Αυτό κάνει ένα έννομο κράτος, καιρός να κτυπηθεί η μικροεγκληματικότητα για να μην ανθίσει η μεγάλη εγκληματικότητα..
Έτσι μειώθηκε η εγκληματικότητα κατά 57% στην Νέα Υόρκη με το πρόγραμμα CompStat το 1996, του Δημάρχου Ρούντι Τζουλιάνι.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας