Αρχική » Ευήκοα ώτα…

Ευήκοα ώτα…

από statusradio.gr
0 σχόλιο
  1. 100 χρόνια από την ενσωμάτωση η την απελευθέρωση της Θράκης.Και ήδη άρχισε ο τοπικός εμφύλιος. Οι <πατριώτες> ζωστήκαν τ’ άρματα. Ελευθερία και θρησκεία. Παράδοση και ξερό ψωμί. Και η ουσία, το νόημα, ο αναστοχασμός της  επετείου πάει ήδη στα…θυμαράκια. Οι διαχειριστές των τοπικών θεσμών και εξουσιών αδυνατούν να κεφαλαιοποιήσουν την ευκαιρία. Γίνονται κι αυτοί ρετρό και μέρος του διάχυτου λαικισμού. Μεταμορφώθηκαν σε πάτο της λειψανοθήκης. Το ζήτημα  των εορταστικών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται , όπως τόνισε και ο Τ. Θεοδωρόπουλος, είναι αν το βάρος θα πέσει στο ίδιο το ιστορικό γεγονός ή στη σύγχρονη περιοχή, την Θράκη, που προέκυψε από αυτό.Αυτό είναι το ζήτημα που ζητάει απάντηση.
  2. Γκρίνια και άστοχη κριτική σε Δήμους του Έβρου. Ναι, τα φώτα και οι ήχοι δεν φέρνουν την ευτυχία. Αλλά δεν την εμποδίζουν κιόλας.
  3. Οδηγίες για το πως γίνεσαι πετυχημένος αυτοδιοικητικός ηγέτης. Σκληρή δουλειά. Προσοχή με ποιους επιλέγεις να δουλέψεις. Να εμπνέεις και να μην τιμωρείς. Να κινητοποιείς και να μην απειλείς. Να είσαι σαφής στην διατύπωση του οράματος σου.

Δ.Π.Δ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας