Αρχική » Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ σε Αρχές και θεσμικούς φορείς του νομού Έβρου

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ σε Αρχές και θεσμικούς φορείς του νομού Έβρου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων με Αρχές και θεσμικούς φορείς Έβρου πραγματοποίησε την Παρασκευή το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Καρτάλη, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμο, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πέτροβιτς Δημήτριο και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα κοινού, τοπικού ενδιαφέροντος.

Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας