Αρχική » Εγκατάσταση συστήματος γεωθερμικής αντλίας θερμότητας ανοικτού κυκλώματος στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς

Εγκατάσταση συστήματος γεωθερμικής αντλίας θερμότητας ανοικτού κυκλώματος στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Παρουσία της αντιδημάρχου Ενέργειας – Φυσικών Πόρων & Τραϊανούπολης κυρίας Ελένη Ιντζεπελίδου, του κ. Χρυσοβαλάντη Κετικίδη Χημικού Μηχανικού, της κας Έλιας Μυλωνά Μηχανολόγου Μηχανικού, μελών της Επιτροπής παραλαβής του ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) και μελών του Ινστιτούτου Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών πόρων (ΙΔΕΠ) που είναι η αναθέτουσα αρχή, έγινε η παραλαβή του έργου: Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος γεωθερμικής αντλίας θερμότητας ανοικτού κυκλώματος για την κάλυψη θερμικών και ψυκτικών αναγκών στο Κλειστό Προθερμαντήριο του Σταδίου (γήπεδο Φώτης Κοσμάς)” του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ¨SEADRION” συνολικού προϋπολογισμού 67.000,00€ + Φ.Π.Α.

Ο ανάδοχος του έργου αναλαμβάνει τη δωρεάν συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού από την οριστική παραλαβή των ειδών έως 31/05/2025.

Τόσο ο σχεδιασμός όσο και η εκτέλεση του έργου είναι δωρεά του Ε.Κ.Ε.Τ.Α. Η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται  με το εγκατεστημένο σύστημα είναι της τάξης του 70%. Η προσφορά του ΕΚΕΤΑ είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για τον Δήμο όσο και για τους δημότες που θα το απολαμβάνουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας