Αρχική » Δ. Αλεξανδρούπολης: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης

Δ. Αλεξανδρούπολης: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης

από statusradio.gr
3 σχόλια

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του, προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, έχει μελετήσει τη σκοπιμότητα και τις θετικές συνέπειες που θα έχει μια νέα ρύθμιση επί της οδού Καραϊσκάκη. Ειδικότερα, εξετάζεται η αντιδρόμηση της οδού με φορά νότια (προς την παραλιακή οδό).

Η συγκεκριμένη κυκλοφοριακή παρέμβαση, εκτιμάται ότι θα βελτιώσει το επίπεδο κυκλοφορίας και ασφάλειας επί της κεντρικής περιοχής της Αλεξανδρούπολης και θα εξομαλύνει τις δυσκολίες σύνδεσής της με την παραλιακή οδό (π.χ. μετά την πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου κλπ).

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, καλεί σε ανοικτή διαβούλευση για τις επόμενες 15 ημέρες, τους φορείς και τους πολίτες της πόλης, με αφορμή τη συγκεκριμένη νέα κυκλοφοριακή πρόταση.

Για περισσότερες πληροφορίες επί των κειμένων, των ερευνών και λοιπών στοιχείων της πρότασης, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλ. 2551350037 και email: kport@alexpolis.gr.

Διαβάστε επίσης

3 σχόλια

Georgiadis Hristos 06/02/2020 • 18:09 - 18:09

Πρέπει να ανοίξει η οδός Κύπρου διότι είναι η μόνη οδός που πάει κατευθείαν στον επιβατικό λιμένα Αλεξανδρούπολης, η αντιδρόμηση της οδού Καραϊσκάκη θα μποτιλιάρει την παραλιακή οδό.
Είναι τόσο απλό το θέμα που και ένα παιδάκι το βλέπει, μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην πόλη μας με αυτούς που ψηφίζουμε.!!!

Απάντηση
minas 06/02/2020 • 10:23 - 10:23

Κυριοι θα μου επιτρεψετε να κάνω μια παρατήρηση σχετικα με τον κόμβο της βελανιδιας στο τέλους της οδού 14ης Μαίου Σε όλους τους κόμβους μα σε όλους υπάρχει ΣΤΟΠ στους δρόμους πριν εισέλθουν στον κόμβο αυτο γίνεται για τον απλούστατο λόγο αυτός που εχει μπει να μπορεί να εξέλθει ανεμπόδιστα.Εδω παρατειρείται το αντίθετο επειδη δεν υπαρχουν πινακίδες στοπ ο εκ δεξιών εχει προτεραιότητα με αποτέλεσμα να υπάρχει μποτιλιάρισμα χωρίς λογο και αιτία .Εαν πραγματικά θέλετε να λύσετε το θέμα αυτό με τρεις πινακίδες λύθηκε τόσα απλά.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Απάντηση
Georgiadis Hristos 06/02/2020 • 01:07 - 01:07

Η πόλη έχει δύο δρόμους όλους και όλους, αφού έκλεισε η παραλιακή, μένει μόνο η Λεωφόρος δημοκρατίας που αδυνατεί εξυπηρετήσει όλη την κίνηση της πόλης.
Αυτή η μανία να κλείσουν οι δρόμοι της πόλης είναι ακαταλαβίστικη.
Το κλείσιμο της παραλιακής θα φέρει και μείωση τουρισμού στην πόλη, λόγω αδυναμίας του κόσμου να χαρεί την βόλτα του στην άπλα του δρόμου.
Κοινώς θα μείνουν με τους ποδηλατόδρομους στο χέρι.
Κοντόφθαλμοι άνθρωποι χωρίς όραμα.!!!

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας