Αρχική » Το τερματίσαμε! Μέχρι κι ο Πιτιακούδης έκανε … like!

Το τερματίσαμε! Μέχρι κι ο Πιτιακούδης έκανε … like!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Ελληναράς οδηγός, όταν τα μπροστινά του αυτοκίνητα καθυστερούν να ξεκινήσουν στα φανάρια, χαλάει τον κόσμο κορνάροντας! Είναι τέτοια η νοοτροπία του, που ακόμη και πρώτος να είναι (χωρίς κανένα άλλο αυτοκίνητο μπροστά του δηλαδή), μόλις ανάψει πράσινο, κορνάρει …τον εαυτό του και μετά ξεκινάει!!!

Έτσι την έπαθε κι ο Πιτιακούδης, που πάτησε … like στο άρθρο του statusradio.gr, που τον έλεγε … «λαδοποντικό»! Και πάνω που όλοι αναρωτιόμασταν, πως είναι δυνατόν να … ενθουσιάστηκε ο Πιτιακούδης τόσο πολύ με το παρατσούκλι που του αποδώσαμε, έσπευσε λίγη ώρα μετά να το … σβήσει!!!

Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. Όπως διαπιστώσαμε, έφτιαξε λίστα με ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες μας που έκαναν like στα άρθρα μας! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Ότι όσοι τόλμησαν να δηλώσουν ότι συμφωνούν με την άποψή μας, … ΤΗΝ ΕΒΑΨΑΝ;  Πρόκειται να αντιμετωπίσουν την μήνη του «λαδοποντικού» που ΕΡΧΕΤΑΙ και θα είναι … ανελέητος; Ότι θα τους κυνηγήσει μέχρι να … φτύσουν αίμα; Τι να τους περιμένει άραγε τους ανθρώπους, ύστερα από τέτοια … θρασύτητα που επέδειξαν;

Εκτός κι αν γλίστρησε, ένα από τα τέσσερα λαδοποδαράκια του πάνω στην touch screen οθόνη του, και πατήθηκε κατά λάθος! Ή μπορεί να τσατίστηκε τόσο πολύ, που άρχισε να κοπανάει και την οθόνη από τα νεύρα του, μ’ αυτά που διάβαζε!

Όσο για τα υπόλοιπα που επαναλαμβάνει σήμερα μονότονα, ή αυτοσυγχαίρεται γι’ αυτά που ξαναέγραψε ή πάλι δεν κατάλαβε τίποτε από τις απαντήσεις που πήρε! Λογικό όμως! Πόση περιεκτικότητα μπορεί να έχει το κεφαλάκι ενός λαδοποντικού;

Την επόμενη φορά, γράψε πόσο … «διακριτά υπέροχος» είμαι! Μην μας βάζεις μόνον τους τίτλους! Προχώρα σε … αποκαλύψεις! Θα εκπλαγείς εσύ και οι φίλοι σου … από την «υπεροχή»!!! Θα με αποστομώσεις τελείως.

Και μια παράκληση: Μόνο στο Παλιούρι μας λένε status fm! Όλοι οι άλλοι μας ξέρουν STATUS RADIO 94.2! Πολύ θα με υποχρεώσεις, για την επόμενη φορά!

Ο Αυτοκράτωρ, σε χαιρετά. _  

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας