Αρχική » Τα … Χριστούγεννα του Πιτιακούδη, που τον έκαναν … άνθρωπο (και άλλες ανοησίες)

Τα … Χριστούγεννα του Πιτιακούδη, που τον έκαναν … άνθρωπο (και άλλες ανοησίες)

από statusradio.gr
2 σχόλια

Αγαπητέ Κώστα

Βρε φίλε, δεν είχες να κάνεις τίποτε καλύτερο Χριστουγεννιάτικα; Άντε εγώ, έγραψα ένα άρθρο (με συγχωρείς, … «κατεβατό» όπως λες), τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, με αφορμή μια τυχαία συνάντηση, με έναν άγνωστο σε εμένα αναγνώστη σου! Μετά πήγα να κάνω Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Σαμοθράκη όπως συνηθίζω! Εσύ έκατσες Χριστουγεννιάτικα και ασχολήθηκες με τόση λύσσα εναντίον μου, σαν να είχες συλλάβει μόλις τον στυγερό δολοφόνο τριών ή και περισσότερων συγγενικών σου προσώπων! Τι έπαθες βρε Κώστα; «Μη έτς κάμ’ς», που λέτε και στο Παλιούρι Διδυμοτείχου!

Με λες και «έξαλλο»! Από πού ακριβώς προέκυψε αυτό το συμπέρασμα; Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια, μου φαίνεται!   

Συγνώμη βρε Κώστα μου! Δεν είχα κανέναν λόγο ούτε να σε εκνευρίσω, ούτε και να σε «στοχοποιήσω», γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Θα έχει πλάκα να θεώρησες ότι ήθελα να αποφύγω την αναφορά στο πρόσωπό σου (από τρόμο) και γι’ αυτό σε … «φωτογράφιζα». Γι΄αυτό λοιπόν σήμερα, βάλαμε ΚΑΙ την φωτογραφία σου την ίδια, μην τύχει και αφήσουμε τίποτε αμφιβολίες!  

Όπως κατάλαβαν λοιπόν, (όλοι, εκτός από εσένα τελικά), όσοι διάβασαν το άρθρο, το θέμα μου ήταν το γεγονός ότι 7 μήνες μετά τις εκλογές που ανέδειξαν Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Γιάννη Ζαμπούκη, ακόμη και σήμερα, κάποιοι σαν κι εσένα, χύνουν καθημερινά ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ μέσα από τα «κατεβατά» τους (ή … «ανεβατά» τους ίσως, αν πρόκειται για την δική σου περίπτωση). Έλεγα λοιπόν, ότι είναι καιρός να σταματήσουν ορισμένοι να χοροπηδούν πάνω στο πτώμα και να πάψουν να βγάζουν φωτογραφίες πατώντας πάνω στο «σκοτωμένο λιοντάρι»! Όχι τόσο για το πτώμα, (αφού έτσι και αλλιώς δεν καταλαβαίνει τίποτε), αλλά γιατί είναι καλύτερα να κάνουμε καμιά δουλειά, που θα αποδειχθεί χρήσιμη για την πόλη, παρά …συνεχόμενο πάρτι, επτά μήνες μετά! Το να συμμετέχουν όμως κάποιοι πολίτες, ακόμη κι αν είναι συγγενείς μελών της παράταξης Ζαμπούκη, όπως ο συνομιλητής μου, εξαιτίας του οποίου γράφτηκε το άρθρο (συγνώμη , «κατεβατό», μη στο χαλάω), σε ένα ηλίθιο κλίμα πόλωσης, που εσύ καλλιεργείς και κάνει τους εναπομείναντες αναγνώστες σου, να κυκλοφορούν στους δρόμους και να φωνάζουν «τέως, τέως, τέως…», τον μόνο που ίσως εκνευρίζει, είναι τον ίδιο τον Λαμπάκη! Κανέναν άλλον πια!

Δεν έχω καμιά ελπίδα βέβαια, να πείσω ΚΑΙ εσένα. Γι’ αυτό όπως σου εξήγησα δεν ήσουν εσύ ο στόχος. Αλλά αν έστω και ΕΝΑΣ, καταλάβει ότι η Αλεξανδρούπολη, γύρισε πια σελίδα και είναι καιρός να περάσουμε στο «δια ταύτα», τότε θα έχουμε κερδίσει κάτι ως πόλη και ως κοινωνικό σύνολο. Μπορεί ο ίδιος ο Λαμπάκης, ως ηττημένος των εκλογών, να δυσκολεύεται να το κατανοήσει στην παρούσα φάση και ίσως να μοιάζει λογικό, αλλά ο νικητής οφείλει σε τέτοιες περιπτώσεις να συμπεριφέρεται πιο γενναία και ως πραγματικός ηγέτης να φροντίζει για την αποκατάσταση του κλίματος και την ομαλοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. Πρώτος κερδισμένος θα είναι ο ίδιος άλλωστε!

Μήπως τώρα που στο έκανα πιο … λιανά, κατάλαβες κάτι από το νόημα του άρθρου; Αμφιβάλλω πάλι, αλλά δε μπορώ να βοηθήσω και περισσότερο!   

Μπορώ να ευχηθώ όμως ότι με την νέα χρονιά θα καταλάβεις ότι οι ανόητες υπηρεσίες σωματοφυλακής του Δημάρχου, που ανέλαβες ως αυτόκλητος Νταρτανιάν, δεν αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμες γιατί απλώς δεν τις έχει ανάγκη. Είναι λίγο … παλιακές και ξεπερασμένες εδώ και χρόνια. Είναι πιο υποψιασμένοι όλοι πλέον και σε καταλαβαίνουν! Πες του να σου αναθέσει καμιά άλλη δουλειά, μήπως γίνεις λίγο πιο παραγωγικός και του φανείς χρήσιμος!

Όσο για τις υπόνοιες που έχεις, ότι προσπαθώ να … υποδείξω με υποχθόνιους τρόπους στον Δήμαρχο ότι έχει για Συνεργάτες «κάτι βαρίδια» όπως γράφεις, έχω να σου πω τα εξής:

Το μόνο που ίσως να υπαινισσόμουν είναι τα κιλά σας, έτσι για να σας πειράξω λίγο αφού ξέρω ότι δεν έχετε πρόβλημα. Τίποτε περισσότερο, μην ανησυχείς! Στο κάτω – κάτω, ειδικά τώρα στην αρχή, ο Δήμαρχος χρειάζεται τέτοιας «βαρύτητας» ανθρώπους κοντά του. Εσύ να κάνεις τον … «σκύλο που γαβγίζει» σε όποιον νομίσει ο Δήμαρχος ότι τον κοίταξε στραβά, και κανέναν ακόμη να κάνει επικοινωνιακές αναθέσεις σε όποιον τολμήσει να κάνει τον έξυπνο! Μην ταράζεσαι! «Επικοινωνιακές» λέμε, όχι απευθείας! Αυτές παραμένουν προνόμια των καθ’ ύλην αρμόδιων.

Όσο για σένα, αν νοιώσεις ότι σε σφίγγει το λουρί, κούνα λίγο παραπάνω την ουρά βρε αδελφέ! Αν δεν στο χαλαρώσουν, θα σου πετάξουν τουλάχιστον λίγες κροκέτες παραπάνω, δεν μπορεί! Αρκεί να γαβγίζεις δυνατά!     

Τώρα! Τα … «μπουγαδόνερα» στην αυλή!

Αγαπητέ μου Κώστα, όπως σου έχω ξαναπεί, είμαι και του σαλονιού, αλλά μπορώ να γίνω και του αλωνιού! Γιατί όμως πιστεύεις ότι όλα αυτά νοιάζουν αυτούς που μας διαβάζουν ή με ακούν; Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις, ότι υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται να διαβάσει τον Αποστολίδη και τον Πιτιακούδη, να ξεκατινιάζονται σαν «τις κυρίες της αυλής» στην γνωστή ταινία με τον Ηλιόπουλο; Προσωπικά απέφυγα στο παρελθόν να απαντήσω στις ανόητες δημόσιες αναφορές σου στο πρόσωπό μου, στον STATUS ή στις προσωπικές μου δραστηριότητες. Άλλωστε ήταν όλες τόσο αστείες που διασκέδαζαν ακόμη και εμένα τον ίδιο.

Σήμερα όμως με πέτυχες σε χαλαρό χρόνο λόγω Χριστουγεννιάτικης ραστώνης και αποφάσισα να σου απαντήσω για να μην θεωρείς ότι σε έχω και τελείως γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Αφού ασχολείσαι τόσο συχνά μαζί μου, ας το κάνω κι εγώ μια φορά … μη μου πάθεις και καμιά κατάθλιψη και το έχω βάρος. Αλλά μόνο για σήμερα! Μη ζητάς κι άλλο μετά, γιατί θα έχουμε κι άλλες δουλειές. Δεν είναι κάθε μέρα … Πασχαλιά! Α! Αν συνεχίσεις τα κατεβατά (συγνώμη, «ανεβατά» είπαμε για σένα) …ΜΠΟΡΕΙ κατά το Πάσχα να ασχοληθώ. Μέχρι τότε όμως, μην το περάσεις ως αδυναμία. Απλώς αδιαφορία θα είναι, Κώστα μου!

  1. Ποιον … έκανε άνθρωπο ο Καμελίδης;     

Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα – ένα! Ξεκινάμε από κάτι που έχεις ξαναγράψει και το προσπέρασα λόγω δουλειάς όπως σου είπα:

Βρε φίλε! Αυτό που επανέλαβες, ότι … «πάλι καλά που ήταν ο Καμελίδης και με έκανε άνθρωπο», στο είπε ο ίδιος ο Καμελίδης; Γιατί σε εμένα μπροστά δεν διεκδίκησε ποτέ τέτοια αρμοδιότητα, ούτε και θυμάμαι να του ανέθεσα ποτέ τέτοια … «εργολαβία»! Εμένα μου έχουν πει τα ακριβώς αντίστροφα για την επιτυχημένη συνύπαρξή μας στη ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ επί μια δεκαπενταετία περίπου συνολικά, αλλά δεν τα έδωσα σημασία διότι την σχέση μου με τον Καμελίδη, μπορούν να την κρίνουν ΜΟΝΟΝ όσοι την έζησαν ως συνεργάτες και φίλοι!

Εσύ πότε τα έμαθες αυτά; Τότε που σε κυνηγούσαν να σε δείρουν οι μπράβοι του Βαρδινογιάννη, στην Αθήνα (κατά δήλωσή σου); Ή όταν έβλεπες ΔΕΛΤΑ, όποτε ερχόσουν στο Παλιούρι για Πρωτοχρονιές; Ο ίδιος ο Καμελίδης, ισχυρίστηκε μήπως στις προσωπικές σας συζητήσεις, ότι «αυτός έκανε άνθρωπο τον Αποστολίδη;» Πολύ θα ήθελα να μου δώσεις μια ξεκάθαρη απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση. Και πριν τι ήμουν δηλαδή; Παλιάνθρωπος, … υπάνθρωπος ή μήπως χιονάνθρωπος, που είναι και επίκαιρο; Επίσης ρώτησέ τον ρε συ Κώστα τον «καημένο τον Αντώνη», τον αδικημένο από τον Λαμπάκη και την κοινωνία όλη, που τόσο φανατικά υπερασπίζεσαι τελευταία, ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ «ΤΟΝ ΠΗΡΕ» τον Αποστολίδη και τον έβαλε στη ΔΕΛΤΑ; Λουστράκος ήταν ο Αποστολίδης, σαν τον Βασιλάκη τον Καΐλα και μια μέρα που γυάλιζε τα παπούτσια του Καμελίδη, του ήρθε η ιδέα να τον μεταμορφώσει σε … «γίγαντα της δημοσιογραφίας» όπως λες; (Σ’ ευχαριστώ ωστόσο!)

Κώστα, για τα «πέτρινα χρόνια» της ΔΕΛΤΑ, πολύ λίγοι δικαιούνται να ομιλούν σήμερα. Για τα ΕΝΔΟΞΑ χρόνια της ΔΕΛΤΑ, ακόμη λιγότεροι! Εσύ δεν είσαι ΠΟΥΘΕΝΑ!

Η σχέση μου με τον Καμελίδη έχει τιμηθεί όσο πρέπει από μέρους μου και ο ίδιος το ξέρει πολύ καλά άλλωστε! Μάλιστα πολλές ήταν οι φορές που τιμήθηκε και πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε, με τεράστιο προσωπικό κόστος, χωρίς να σημαίνει ότι το αναγνώριζε πάντα ο ίδιος. Ένα είναι βέβαιο! Δεν χρειάζεται ο ίδιος ο Καμελίδης και ούτε φυσικά η σχέση μου μαζί του υπερασπιστή, δημόσιο κατήγορο ή … δραγουμάνο! Περιορίσου στον Ζαμπούκη! Καλύτερο και ευκολότερο είναι. Αφού κι ο Καμελίδης Συνεργάτης του Δημάρχου είναι πια!

Άλλωστε ο Αντώνης ξέρει πολλά για τον Αποστολίδη (και αντίστροφα)! Εσύ δεν ξέρεις τίποτε! Ρώτα τον ό,τι θες! Θα σου πει τόσα … κι άλλα τόσα! Αν επίσης χρειαστείς πληροφορίες για τον ίδιο τον Αντώνη, έλα σε μένα. Για την ώρα όμως δεν είναι προτεραιότητες αυτά για σένα. Εσύ, κοίτα να «γαβγίζεις» καλά μόνο!       

2. Για να θυμηθώ: Γιατί τώρα στράβωσες εσύ μαζί μου; Γιατί σε «έκοψα» από τον STATUS το 2017;

Κώστα μου ανησυχώ για σένα! Μου καταλογίζεις επιλεκτική ευαισθησία και αμνησία. Δεν κατάλαβα γιατί, αλλά δεν πειράζει! Εσύ βρε Κώστα βρίσκεσαι σε καλπάζουσα μορφή ανοίας τον τελευταίο καιρό και χρειάζεσαι κατεπειγόντως φαρμακευτική αγωγή. Μακάρι βέβαια να διαψευσθώ ο … «επιστήμονας»! Έλα όμως να θυμηθούμε μαζί ορισμένα πράγματα, μπας και γλυτώσουμε τα φάρμακα τουλάχιστον…

Όταν τέλειωσαν … «τα ταξίδια του Γκιούλιβερ» και τα μεγαλεία επί υφυπουργίας Γεροντόπουλου στο Υπουργείο Εξωτερικών, έμεινες χωρίς δουλειά! Σε ρώτησα τι έχεις σκοπό να κάνεις τώρα και μου είπες ότι θα φτιάξεις μια ιστοσελίδα! Μάλιστα σχεδίαζες να φτιάξεις όχι μόνο το evrosnews, αλλά και το rodopinews και το xanthinews, (μήπως … και το peloponissosnews; Δεν θυμάμαι!). Πάντως στα αθλητικά, δεν ξαναγύρναγες γιατί έχει πολύ κυνηγητό εκεί και δεν αντέχεις και το ξύλο! Και μου ζήτησες βοήθεια στην υποστήριξη του διαδικτυακού σου εγχειρήματος! Κάνω λάθος Κώστα μου;

Δέχθηκα με χαρά να βγαίνεις μια δυο φορές την εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή του STATUS, να συζητάμε μαζί την επικαιρότητα και να προμοτάρουμε και το καινούργιο τότε, evrosnews. Μάλιστα, συχνότατα σου διοχέτευα πληροφορίες που δεν μπορούσες να συγκεντρώσεις στην Αθήνα όπου παρέμενε η έδρα σου, και σου έστελνα και κείμενα. Είχαν μεσολαβήσει και μερικές επισκέψεις σου στην Αλεξανδρούπολη που δεν έχω σκοπό τώρα να ευτελίσω, αναφερόμενος σε λεπτομέρειες, που ελπίζω να θυμάσαι καλά εσύ τουλάχιστον! Όταν διαπίστωσες ότι οι εμφανίσεις σου στον STATUS μεταφραζόταν σε αρκετά κλικ, ζήτησες Αύγουστο μήνα, την περίοδο που δεν είχαμε εκπομπές δηλαδή, να πυκνώσουμε τις εμφανίσεις σου, από τον Σεπτέμβριο! Κάνω λάθος Κώστα μου;

Σου είπα ότι προετοιμάζαμε εκείνο τον καιρό, το νέο πρόγραμμα του Σταθμού και σου ζήτησα λίγο χρόνο. Η αλήθεια είναι, ότι είχα διαπιστώσει τότε από την σύντομη ραδιοφωνική συνεργασία μας, έναν στείρο παρορμητισμό και μια …εμμονική εμπάθεια για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, που δεν μπορούσα να εξηγήσω εύκολα. Και δεν εννοώ μόνο τον Λαμπάκη! (Άλλωστε, δεν είχατε μαλώσει ακόμη, σε εκείνη την περιβόητη συνάντηση στο αεροδρόμιο. Περίπτωση – μνημείο ΚΑΙ για τους δυο σας!). Δεν σου κρύβω λοιπόν ότι αυτή η εμπάθεια που σου έβγαινε στις τηλεφωνικές μας συναντήσεις, κατά συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, δεν ταίριαζε καθόλου στη φιλοσοφία και τις αρχές του STATUS και είχα αποφασίσει να αποφύγω την συνέχεια της συνεργασίας μας.

Τον Λαμπάκη που υπαινίσσεσαι, τον έλεγαν Καμελίδη!

Ενώ η απόφασή μου για την διακοπή της συνεργασίας μας ήταν ήδη ειλημμένη και περίμενα απλώς να βρω τον τρόπο για να σου το ανακοινώσω, ώστε να συνεχιστεί η υποστήριξη στο evrosnews αλλά χωρίς να συνδέεται ο Σταθμός τόσο άμεσα μαζί σου λόγω της επικίνδυνης παρορμητικότητάς σου, δέχομαι στο γραφείο μου μια επίσκεψη από τον σημερινό σου φίλο Αντώνη Καμελίδη. Τότε δεν είχατε ακόμη, ούτε «καλημέρα» οι δυο σας!

Έκπληκτος με ρωτά, τι είδους συνεργασία είναι αυτή που έχω αναπτύξει μαζί σου! (Μάλλον συνεχιζόταν ακόμη οι προσπάθειές του «να με κάνει … άνθρωπο»!!!). Του απάντησα ευχαρίστως και του εξέφρασα τους προβληματισμούς μου για την συνέχεια αυτής της συνεργασίας! Μου συνέστησε να σε προσέχω και να διακόψω όσο είναι ακόμη νωρίς αυτή τη σχέση διότι θα συνδεθεί ο STATUS με ένα επικίνδυνα παρορμητικό άτομο (αλλιώς το είπε αλλά … δεν γράφεται). Προς επίρρωση όλων των λεγομένων του, με προέτρεψε να ανοίξω τον υπολογιστή μου για να μου δείξει ότι εσύ ήδη είχες ανεβάσει στο evrosnews, το banner που … διαφήμιζες την τάχα δεδομένη απόφασή μας να εμφανίζεσαι καθημερινά στην εκπομπή του … «κορυφαίου δημοσιογράφου Σταύρου Αποστολίδη», από τις 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα ξεκινούσε το καινούργιο πρόγραμμα του Σταθμού!!! Τα θυμήθηκες τώρα Κώστα μου;

Εμβρόντητος λοιπόν από αυτό που είδα, σου τηλεφώνησα αμέσως! Σου θύμισα ότι τίποτε τέτοιο δεν έχουμε συμφωνήσει, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ και το κατέβασες αμέσως! Σου είπα ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο η υποστήριξη στο evrosnews θα συνεχιστεί με την διαφημιστική καταχώρηση στην ιστοσελίδα του STATUS, πράγμα που συνεχίστηκε για πολλούς μήνες αργότερα! Κατέβηκε μόνον όταν ξαφνικά άρχισες να με «στολίζεις» σε κάθε υπαρκτή ή ανύπαρκτη ευκαιρία, μη μπορώντας να εξηγήσω τους λόγους που από … «κορυφαίος» … κατάντησα υποκατώτατος!!! Τότε είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, παρά την διακοπή της όποιας συνεργασίας μας.

Το banner αυτό Κώστα μου, το αναδημοσίευσες και προχθές ακόμη, προσπαθώντας να αποδείξεις με απίστευτη θρασύτητα, πόσο … ανακόλουθος (για να μην πω τίποτε χειρότερο) είναι ο Αποστολίδης!!!

ΚΑΤΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

Τέσσερις ή πέντε ημέρες αργότερα από την επίσκεψη του Καμελίδη στο γραφείο μου και την προαναφερόμενη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σου, μου τηλεφωνείς εσύ για να με ρωτήσεις πληροφορίες για τον Καμελίδη που μόλις είχες γνωρίσει, κατόπιν δικού ΤΟΥ αιτήματος στην Αθήνα! Μου είπες ότι όταν ήρθε η συζήτηση στην μεταξύ μας σχέση και στην απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας, ο Καμελίδης σου σχολίασε ότι κάτι τέτοιο το περίμενε από εμένα αφού το έχω ξανακάνει στο παρελθόν!!! Ερμήνευσε μάλιστα αυτή την κίνησή μου, λέγοντας ότι … «μου τράβηξε το αυτί ο Λαμπάκης»!!! Έτσι δεν σου είπε Κώστα μου; Ότι δεν βολεύει στον Καμελίδη το αποδίδει στον … Λαμπάκη και ότι δεν βολεύει τον Λαμπάκη το αποδίδει στα … Χρυσωρυχεία!!! (Να το προσέξεις αυτό το σύνδρομο, γιατί είναι κολλητικό ξέρεις…)

Σου ζήτησα το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω αυτή την συνομιλία σας και τηλεφώνησα αμέσως στον Καμελίδη. Του είπα σχετικά εκνευρισμένος ότι δεν ανέχομαι παιχνιδάκια στην πλάτη μου για οποιονδήποτε σκοπό, πόσο μάλλον όταν Ο ΙΔΙΟΣ τέσσερις μέρες πριν, μου συνιστούσε να διακόψω κάθε σχέση μαζί σου!!! Έκλεισε το τηλέφωνο, κάνοντας χιούμορ (καλύτερο από το δικό μου, που δεν σ’ αρέσει) και στέλνοντας χαιρετίσματα στην Τζένη (την γυναίκα μου)!!! Τα συμπεράσματα, δικά σου! Όπως οι τραγουδίστριες στα μπουζούκια που βαριούνται να τραγουδήσουν το ρεφρέν! «Δικόοοο σας»!

Μπορεί να σε κούρασα με όλες αυτές τις λεπτομέρειες και φαντάζομαι ότι δεν απέμεινε και κανένας αναγνώστης για την συνέχεια αυτού του … «κατεβατού», αλλά με κάποιο τρόπο, πρέπει όλα αυτά τα γεγονότα να καταγραφούν, για όσους ενδιαφέρονται. Τώρα που βρήκα χρόνο, είπαμε! Όποιος τολμήσει, ας επιχειρήσει να τα διαψεύσει. Πάντως Λαμπάκι στην ιστορία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε σαν χριστουγεννιάτικο!!! Κατάλαβες Κώστα μου; Ελπίζω! 

3. Ακούς Λαμπάκη και τρελαίνεσαι ε; Μην κάνεις έτσι! Εγώ ΔΕΝ ακούω Ζαμπούκη, αλλά δεν έπαθα και τίποτε!

Μου γράφεις Κώστα μου ότι στον STATUS βγαίνει όποιος να’ ναι, αρκεί να βρίζει τον Ζαμπούκη. Για πες! Πως θες να το κάνουμε τώρα το 2020; Να βγάζουμε μόνον όσους έχουν να πουν καλές κουβέντες για τον Δήμαρχο και όποιος μιλήσει άσχημα να … τον πασαλείβουμε με μέλι και να τον δένουμε στην αμμουδιά μέχρι να τον φάνε τα μυρμήγκια; Αν έχεις καλύτερη ιδέα βασανιστηρίων … δεκτή!

Αλλά βρε συ Κώστα: Ο Βουρδόλης, ο Αραμπατζής, ο Δαστερίδης, ο Ραπτόπουλος, η Ιντζεπελίδου, ο Κολγιώνης μέχρι και ο Καρυπίδης ως αρχιΑΝΑΣΑΣ και «πνοή» της Δημοτικής Αρχής, που επανειλημμένα φιλοξενήθηκαν ευχαρίστως στις εκπομπές του STATUS, δεν θυμάμαι βρε φίλε να είπαν άσχημα πράγματα για τον Δήμαρχο! Αντιθέτως! Μην πασαλείβουμε τζάμπα ανθρώπους θέλω να πω! Άσε που εμένα δεν μ’ αρέσουν καθόλου τα «γλειψίματα»! Συνήθως βλέπεις, … μετά το πασάλειμμα, αρχίζει το γλείψιμο!

Κάτι ακόμη που νομίζω ότι δεν γνωρίζεις είναι κι αυτή η επιστολή που σου κοινοποιώ και εξ αιτίας σου την δημοσιοποιώ αφού δεν πήρα ακόμη καμιά απάντηση. Σε δημόσια υπηρεσία να έστελνα ένα ερώτημα, σε 20 μέρες θα μου απαντούσαν. Ο Δήμαρχος, τίποτε ακόμη! Την έστειλα μια μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του! Προς το παρόν εισπράττω μόνον παρασκηνιακές απειλές, από διάφορους παρατρεχάμενους του Δημάρχου, ότι θα υποστώ ανελέητο κυνηγητό και άλλα τέτοια ευτράπελα! Με ποιόν τρόπο άραγε; Θα με μεταθέσετε ΚΑΙ εμένα στις … αγαπημένες σας Φέρες; Αλήθεια, το ξέρουν στις Φέρες ότι τους αντιμετωπίζετε ως «τόπο εξορίας»; Πάντως, την δημοσιοϋπαλληλική μου ιδιότητα την παράτησα εγκαίρως όταν εργάστηκα μόνο για 4 μήνες ως Τεχνολόγος – Ακτινολόγος στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το … μακρινό 1988! Άραγε, τι σατανικό μπορεί να σας περνάει από το μυαλό, για να με τιμωρήσετε, εκτός από το να «γαβγίζεις» εσύ, λίγο παραπάνω, όποτε αντιληφθείς ότι περνάω από δίπλα σου;  

Επειδή τώρα εσένα, απ’ ότι κατάλαβα, σου ανέθεσαν να μετράς ακόμη και τους χρόνους  που βγαίνουν στο Ραδιόφωνο, οι διάφοροι … «κακοί άνθρωποι», τύπου Λαμπάκης, Μιχαηλίδης, Μυτιληνός, Λαζόπουλος και ο Φαλέκας, να σου προτείνω και κάτι άλλο. Ρίχνε μια πιο προσεκτική ματιά από την Αθήνα στο site του STATUS, γιατί βλέπεις μόνον αυτούς που σε ενοχλούν, εκνευρίζεσαι και δεν βλέπεις και τους υπόλοιπους που δεν είναι για το … «πασάλειμμα»  που λέγαμε προηγουμένως. Τώρα, για να μην ζορίζεσαι ή μπερδεύεσαι, πες του Καμελίδη ή και απευθείας αν μπορείς στον Δήμαρχο, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ δια ροπάλου ΚΑΙ αυτούς να βγαίνουν στον STATUS, να έχεις να λες με … «ατράνταχτα» επιχειρήματα και αποδείξεις βρε παιδί μου, ότι ο STATUS, είναι το κακό ραδιόφωνο της αντιπολίτευσης κι ο MAXIMUM το καλό ραδιόφωνο της συμπολίτευσης!!! (Καλά τον Μυτιληνό, δεν πειράζει αφήστε τον να βγαίνει).

Τέτοιες απείρου κάλους στιγμές, δεν έχουμε ζήσει ποτέ στην ιστορία των ραδιοφώνων του Έβρου. Άντε βοήθα να τις ζήσουμε τώρα! Να συνεχίσεις και το Ζαμπουκοάρεστο (κατά το Θεάρεστο) έργο του διχασμού της πόλης και να τρέχουν στους δρόμους να φωνάζουν μπροστά στα περίπτερα, από την μια οι … «Φουρτουνάκηδες» και από την άλλη οι … «Βροντάκηδες»! Είδες ο αθάνατος Ελληνικός Κινηματογράφος; Ακόμη μας διδάσκει και μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους! Ούτε ο Καμελίδης έτσι!!!

4. Θέλεις ακόμα να βγαίνεις στον STATUS; Δεν το κατάλαβα! Πάρε εκπομπή, να την κάνεις μόνος σου!

Πρόσεξα Κώστα μου ότι έχεις παράπονο που δεν σε βγάζουμε στον STATUS για να πεις τα δικά σου, «να γαβγίσεις» και ραδιοφωνικώς και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου όταν σε «κράζουν» άλλοι! Βέβαια, εκτός από μια ήπια αναφορά του Λαμπάκη στο όνομά σου, δεν υπήρξε άλλη τέτοια περίπτωση, αλλά δεν πειράζει. Υποθέτω βέβαια ότι δεν είχες τότε την απαίτηση να βγεις ταυτόχρονα και να τον… «μαλώσεις» τηλεφωνικά! «Πήρα να πω ότι είσαι «τέως, τέως, τέως … έτσι για να το χωνέψεις» …και τέτοια!

Επειδή όμως, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχεις τέτοια επιθυμία, σκέφτηκα να σου προτείνω κάτι καλύτερο!

Έλα να συμφωνήσουμε για μια καθημερινή εκπομπή από το στούντιο του STATUS, αμέσως μετά την δική μου! Θα πω στον Διογένη Δασκάλου του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ να δείξει κατανόηση!

Μόνο που … στον STATUS  ξέρεις, έχουμε κάποιους κανόνες! Δεν μας αρέσουν οι ανόητες εμμονές, η εμπάθεια και οι αποκλεισμοί αυτών που δεν … γουστάρουμε τα μούτρα τους! Όλοι έχουν λόγο! Πόσο μάλλον εσύ. Αλλά δεν θα λειτουργείς όπως έμαθες, διαγράφοντας τα σχόλια που δεν σ’ αρέσουν στο fb, δημοσιεύοντας μόνο τα δελτία τύπου που βολεύουν στις απόψεις σου και στα πολιτικά πρόσωπα που έχεις εντολή να προωθείς! Εμείς εδώ δεν αφήνουμε Δελτίο τύπου για Δελτίο τύπου του … «Αυτοτελούς Γραφείου» του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Αν ποτέ χάσουν το αρχείο τους, είναι όλα καταχωρημένα στο statusradio.gr !

Το κάνουμε, όχι μόνο γιατί ΑΥΤΗ είναι η υποχρέωσή μας απέναντι στους ακροατές μας, αλλά και γιατί ίσως κάποια μέρα να καταλάβουν ότι δεν έχουμε καμιά εμπάθεια για ΚΑΝΕΝΑΝ! Όταν το αναγνωρίσουν και ντραπούν λίγο για τις θεωρίες συνομωσίας που καθημερινά σαν κι εσένα, διακινούν μεταξύ τους εις βάρος μας, τότε θα έχει ξημερώσει μια άλλη μέρα για την πολιτική που είναι υποχρεωμένοι ΚΑΙ οι ίδιοι να εφαρμόζουν.

Αν λοιπόν συμφωνήσεις σε όλα αυτά, και αναγνωρίσεις τα λάθη που έκανες στην προηγούμενη χαλαρή συνεργασία μας, με χαρά θα σε υποδεχτούμε στον STATUS για μια καθημερινή ενημερωτική ζώνη. Σου προσφέρουμε στούντιο, εξοπλισμό, γραμματεία, διευκολύνσεις κλπ! Δεν προσφέρουμε βέβαια αεροπορικά εισιτήρια, γιατί εδώ τα λεφτά είναι δικά μας και όχι του Δήμου και βγαίνουν δύσκολα! Θα μας πεις βέβαια και τις απαιτήσεις σου ως προς τις αμοιβές σου! Μακάρι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε! Όχι σαν τον Μιχαηλίδη που δήλωσε ότι θα τα κάνει όλα δωρεάν!

Με ανυπομονησία θα περιμένω την απάντησή σου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος που έλεγε κι ο Δήμαρχος.      

5. Τον Δημοσχάκη όμως, πού τον ανακάτεψες σ’ όλο αυτό το παραλήρημα  που έκατσες κι έγραψες;

Θέλω μόνο να μου εξηγήσεις, που στο καλό, κολλάει ο Δημοσχάκης σε όλο αυτό που εμπνεύστηκες! Πάλι καλά που γλύτωσε … και η κυρία Όλγα!

Κώστα μου, τζάμπα ψάχνεις θεωρίες συνομωσίας και «σατανικές συμπτώσεις», δίπλα στα κείμενα του Αποστολίδη! Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά δεν συνδυάζονται τόσο εύκολα όλα! Σου είπε ένας συνεργάτης του Δημοσχάκη ότι γράφεις με ποδοσφαιρικούς όρους! Σου είπα εγώ ότι γράφεις … ποδοσφαιρικά … σούπα, μούπες και του ξανάπες, να ‘τη η θεωρία της συνομωσίας, να και η σατανική σύμπτωση!!!

Τον μόνο που ξέρω από τους συνεργάτες του Βουλευτή είναι τον συνονόματό σου τον Κώστα και την ευγενέστατη κυρία Τζιόρτα αν δεν κάνω λάθος. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο να διαμαρτυρηθώ, που χρησιμοποιούν ίδιες εκφράσεις με τις δικές μου, και σε μπερδεύουν μωρέ Κώστα! Μην ανησυχείς με τους σατανάδες! Θα νικήσουμε εμείς οι … «ευλογημένοι» στο τέλος!

Όσο για τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησα κατά του Βουλευτή Δημοσχάκη, όταν μιλούσαμε μια μέρα μαζί (που να ξέρα, ότι τηρούσες πρακτικά) ομολογώ ότι δεν το θυμάμαι! Θα σου είχα πει βέβαια πολύ χειρότερα πράγματα για άλλους συναδέλφους του εκείνη την εποχή, που ο Δημοσχάκης ήταν αντιπολίτευση. Εκείνα τα ξέχασες; Σίγουρα ξέχασες και τις κακές κριτικές που άκουσες από εμένα ΚΑΙ για τον Λαμπάκη, εκείνη την εποχή που ήταν Δήμαρχος! Και μετά κατηγορείς εμένα, για … επιλεκτική μνήμη και αμνησία!

6. Ποιοι σε κυνηγάνε στην Αθήνα βρε Κώστα και επέστρεψες στον Έβρο;

Σε ότι αφορά την καριέρα σου στο αθλητικό ρεπορτάζ, λάθος κατάλαβες ότι την υποτιμώ! Δεν άντεξες το ξύλο και το κυνηγητό, (τόσες φορές μας έγραψες για τις σπασμένες πόρτες στο skoda σου) και είπες να ασχοληθείς με πιο … πολιτισμένα πράγματα! Λογικό είναι και απολύτως φυσιολογικό!

Και γιατί βρε Κώστα μου δεν το έκανες στην Αθήνα; Τι θες και ανεβοκατεβαίνεις Αθήνα – Αλεξανδρούπολη – Παλιούρι – Αθήνα; Ταλαιπωρία! Θα είχες να κάνεις με Υπουργούς, Υφυπουργούς , Πρωθυπουργούς, Σύριους, λαδέμπορους, τυρέμπορους, εξυπηρετήσεις, ρουσφετάκια, χατιράκια… Τα έμαθες καλά αυτά, μέχρι που τα έκανες και επάγγελμα κανονικό! Μην τα ανοίξουμε τώρα όμως αυτά, γιατί ίσως δοθεί άλλη ευκαιρία!

Γιατί λοιπόν δεν ασχολήθηκες με την … «γενική πολιτική» στην πρωτεύουσα; Γιατί δεν το έκανες το έρμο το site, «hellasnews» να χαιρόμαστε κι εμείς, που ένας Εβρίτης διαπρέπει στην δημοσιογραφία πανελληνίως; Όπως χαίρεσαι εσύ με τον πατριώτη μας τον Πολυχρονίδη (έτσι δεν τον λένε;) του «Τροχού της τύχης», έτσι θα καμαρώναμε κι εμείς! Πόσοι σε κυνηγάνε πια στην Αθήνα; Γιατί δεν κατάφερες να βρεις μια μεγάλη δημοσιογραφική πόρτα να την ανοίξεις και να μπεις μέσα να ησυχάσεις; Τι φοβήθηκες; Αφού όλες οι πόρτες στο skoda, έτσι κι αλλιώς, σπασμένες είναι! Άσε που με τους μισθούς που τρέχουν για το δικό σου επίπεδο εκεί, θα έβγαζες και καινούργιο … skoda!

Να μας γράψεις μια μέρα για όλα αυτά! Αλλιώς … του χρόνου τα Χριστούγεννα, θα τα γράψω εγώ!

7. Πάντως είσαι μεγάλη καρδιά. Είσαι γνήσιος … «Κορυφαίος»!!!

Μπράβο σου πάντως που έδιωξες ΟΛΟ το προσωπικό του evrosnews Χριστουγεννιάτικα και κάθεσαι και τα γράφεις μόνος σου! Απάλλαξες τον … «Ναρκαλιευτή», τον πυροβολητή, τον βαταχάνθρωπο και τον τυφεκιοφόρο! Τους είπες τους ανθρώπους, παιδιά τραβάτε σπίτια σας να κάνετε Χριστούγεννα, θα κάτσω εγώ ο Στρατηγός στο πόδι σας!!! Με τόσα όπλα Στρατηγέ μου … θα τα καταφέρεις μόνος σου; Μην πυροβολήσεις τα πόδια σου καμιά μέρα! Να προσέχεις! Οι πόλεμοι που ξεκίνησες δίχως αύριο και χωρίς εχθρούς, έχουν και ένα ΧΘΕΣ, που όσο το ξεχνάς τόσο μεγαλύτερος θα ‘ναι ο θόρυβος της συντριβής! Να σου θυμίσω επίσης ότι ο πόνος, δεν προκαλείται από την ΠΤΩΣΗ, αλλά από την πρόσκρουση στο έδαφος. Κι εσύ ακόμη … πέφτεις.

ΥΓ: Για να ξέρεις, Ο,ΤΙ δεν έχει υπογραφή στα άρθρα του statusradio.gr, είναι ΟΛΑ Αποστολίδης! Εδώ δεν γράφουν … «Ναρκαλιευτές». Κανονικοί άνθρωποι γράφουν. Μας βοήθησε ο Καμελίδης για να γίνουμε! Τώρα ήρθε και η σειρά σου! Θα βοηθήσει κι εσένα. Άντε … τυχερούλη…!

Καλή χρονιά να έχεις και μην παρεξηγείσαι! Αυτό το νέο … κατεβατό που διάβασες, δεν έχει κανέναν άλλον στόχο, από το να σου δώσει απαντήσεις στις παρλαπίπες που γράφεις κατά καιρούς και νομίζεις ότι … συγκλονίζεται το σύμπαν!

ΥΓ 2: Για το προχθεσινό δικό σου κατεβατό (άντε πάλι…, συγνώμη βρε Κώστα, «ανεβατό»), μόνο ένας μου τηλεφώνησε για να με ενημερώσει ότι πάλι με στολίζεις! Κι αυτός ήταν … «Ζαμπουκικός» μάλιστα! Την προηγούμενη φορά που με περιέλαβες, με είχαν πάρει δυο – τρείς! Τώρα, μόνο ένας! Μήπως να το κοιτάξεις αυτό;                                      

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Κώστας 02/01/2020 • 07:53 - 07:53

Καλή Χρονιά και Υγεία σε όλους!

Κάθισα και διάβασα το άρθρο και πραγματικά μπράβο σου Σταύρο για την υπομονή και το κουράγιο σου που ασχολήθηκες τόσο μα τόσο αναλυτικά για αυτόν τον άχρηστο που δεν έχει ιδέα από δημοσιογραφία αλλά από λασπολογία και μόνο! Πολύ ασχολήθηκες, το Πάσχα της επόμενης δεκαετίας ίσως αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του.

Να είσαι καλά και να συνεχίζεις την σωστή δημοσιαγραφία.

Υ.Γ. : Παρλαπίπες? χαχαχαχα

Απάντηση
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗΣ 28/12/2019 • 17:01 - 17:01

Δεν αξίζει ο κόπος να ασχοληθεί κάποιος με τον Πιτιακούδη. ..

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας