Αρχική » Πιτιακούδης, ξανά! Ο «Λαδοποντικός», μας γέμισε … «λεκέδες», σπαρταρώντας μέσα στη φάκα

Πιτιακούδης, ξανά! Ο «Λαδοποντικός», μας γέμισε … «λεκέδες», σπαρταρώντας μέσα στη φάκα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μα τι είστε βρε παιδί μου ορισμένοι! Καλά ο Κώστας, έχει το προσωπικό του πρόβλημα και χτυπιέται πάνω σε όποιον τοίχο βρίσκει μπροστά του, φωνάζοντας ότι … «δεν είναι αυτό που νομίζετε»! Εσείς που κάθεστε και διαβάζετε εδώ και δέκα μέρες όλες αυτές τις «γαργαλιστικές λεπτομέρειες» και έχετε εκτοξεύσει την επισκεψιμότητα του statusradio.gr, με κίνδυνο να ξεπεράσουμε ακόμη και το evrosnews, δεν τον λυπάστε λίγο τον Κώστα; Μόνος του δημοσίευσε στοιχεία (από το πλήρες αμφιβολιών alexa.com), όπου το statusradio.gr, εμφανίζεται 4ο site σε αναγνωσιμότητα μεταξύ όλων των αντίστοιχων του Έβρου! ( Και το evros news, ΦΥΣΙΚΑ πρώτο). Και όλ’ αυτά πριν ξεκινήσουμε να … «ξεκατινιαζόμαστε» μεταξύ μας. Φανταστείτε που θα έχει φτάσει τώρα. Πολύ θα τον παρακαλέσουμε τον Κώστα να κάνει μια ακόμη «δύσκολη έρευνα», πιο επικαιροποιημένη, σαν αυτές που συνηθίζει τελευταία, να μας ενημερώσει κι εμάς! Μην το ψάξουμε μόνοι μας και του έρθει απότομα του ανθρώπου.

ΛΟΙΠΟΝ! Κώστα! Από εμάς, θα πάρεις απαντήσεις σε ΟΛΑ τα «αγωνιώδη» ερωτήματά σου! Εσύ θα απαντήσεις επιτέλους ή θα πετάς την μπάλα στην εξέδρα; (Έχεις και ειδίκευση σ’ αυτά εσύ!)

Βρε συ Κώστα, συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά την Αμερική την ανακάλυψε ο Χριστόφορος Κολόμβος! Όχι εσύ! Η ΔΕΥΑΑ ανέκαθεν ανέθετε την υλοποίηση διαφημιστικών προγραμμάτων στα νομίμως υφιστάμενα ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης, όποτε είχε να επικοινωνήσει κάτι στους πελάτες της. Όπως δηλαδή κάνουν όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις στη χώρα μας. Όπως κάνουν δηλαδή και οι δικοί σου πελάτες – διαφημιζόμενοι. Μη … σοκαριστείς, αλλά το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έκαναν και οι διοικήσεις της ΔΕΥΑΑ και προ του Λαμπάκη! Ο STATUS ήταν πάντα μεταξύ των ΜΜΕ που υλοποιούσαν τέτοια διαφημιστικά προγράμματα, ως ένα από τα δύο μεγαλύτερα ενημερωτικά ραδιόφωνα του νομού! Το δεύτερο, ξέρεις ποιανού είναι έτσι; (…Παρέλειψες να το αναφέρεις όμως! Ατιμούτσικο…) Μάλιστα τα διαφημιστικά προγράμματα που κατά πάγια (και ορθή) τακτική, ανέθετε η ΔΕΥΑΑ ειδικά σ’ αυτούς τους δύο ενημερωτικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ίσης αξίας ανέκαθεν. Όλα νομίμως τιμολογημένα και υλοποιημένα με την παροιμιώδη «Αποστολίδικη» εξαντλητική σχολαστικότητα. Να ξέρεις επίσης ότι μέσα στην βιασύνη σου να … «κατατροπώσεις» τον Αποστολίδη που σου … «έβγαλε γλώσσα» όπως γράφεις, ξέχασες και ακόμα ένα τιμολόγιο αξίας 248 €! Πως σου ξέφυγε αυτό το ποσό; Πρόσθεσέ το σε παρακαλώ.

Κώστα μου, ο STATUS είναι μια νομότυπη (σε βαθμό βλακείας μάλιστα) μικρή επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με φιλοσοφία λειτουργίας που ποτέ δεν αμφιταλαντεύτηκε. Θεωρούμε ότι δεν δικαιούμαστε εμείς, που η δουλειά μας είναι η κριτική αξιολόγηση των ασκούντων εξουσία, να είμαστε εμείς πρώτοι βουτηγμένοι στην παρανομία. Ως επιχείρηση όμως πρέπει να διατηρήσει το σημαντικό πλεονέκτημα που εδώ και χρόνια διαθέτει, ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Κώστα το κατάλαβες; ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Είμαστε μια από τις πάρα πολύ λίγες επιχειρήσεις ΜΜΕ της περιοχής μας, (ίσως μεταξύ των δύο ή τριών) που λειτουργούν υγιώς, χωρίς οφειλές, αλλά και χωρίς θεαματικά κέρδη βέβαια. Βλέπεις, μας νοιάζει περισσότερο η αξιοπρέπειά μας, από τα κέρδη … πάση θυσία!

Να ξέρεις επίσης ότι αν αναφερθούμε στα λειτουργικά κόστη του STATUS, μόνον οι εβδομαδιαίες καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας στα δύο Κέντρα Εκπομπής του Σταθμού, ξεπερνούν κατά πολύ την αξία ολόκληρου του υπολογιστή σου, που γράφεις αυτά τα … εμπνευσμένα κατεβατά. Ας μην αναφερθούμε σε μισθοδοσίες! (Δεν έχουμε και Ναρκαλιευτές).

Το ένα Κέντρο Εκπομπής είναι στην Πλάκα Αλεξανδρούπολης και το άλλο στο Πύθιο, χωρίον καταγωγής του νέου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και πολύ κοντινό στο αγαπημένο σου Παλιούρι! (Είστε και … κοντοχωριανοί δηλαδή!). Από εκεί ακουγόμαστε στα βόρεια του Έβρου Κώστα μου, που είχες αμφιβολίες. Μόνο στην Αθήνα δεν ακούς STATUS, όπως και πολλά άλλα που σου ξεφεύγουν, γιατί η δημοσιογραφία με χαιρετίσματα, παράγει και κάτι πατάτες, σαν αυτή που έκανες προχθές με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης.    

Επανερχόμενος λοιπόν …τι θα μας συμβούλευες να πράξουμε αν σε ρωτούσαμε; Να απορρίψουμε το αίτημα διαφήμισης της ΔΕΥΑΑ, επειδή θα θύμωνες εσύ;

Συμπληρωματικά και τελείως πληροφοριακά (που να φανταστώ ότι έχεις τέτοια ενδιαφέροντα) τα έσοδα του STATUS από δημόσιους φορείς σαν αυτούς που υπαινίσσεσαι, δεν ξεπέρασαν κανένα οικονομικό έτος το 4,5% του συνόλου των εσόδων. Το υπόλοιπο 95,5%, προέρχεται από τα διαφημιστικά προγράμματα των επιχειρηματιών και πελατών μας, που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια! Άρα Κώστα μου, κάτι ήξερε η ΔΕΥΑΑ που μας εμπιστεύτηκε επίσης και αντιθέτως … κάτι θα κάναμε κι εμείς ΑΝ ΔΕΝ είχαμε τις διαφημίσεις της ΔΕΥΑΑ !

Δεν συμμετείχαμε πάντως ΠΟΤΕ σε διαγωνισμούς 60.000 €, χωρίς μάλιστα να πληρούμε ούτε καν τις τυπικές προδιαγραφές! Ξέρεις τι εννοώ και απ’ ότι καταλαβαίνω, αρχίζεις κι εσύ να το αντιλαμβάνεσαι πλέον μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Όταν η ατζαμοσύνη περισσεύει, δεν «φτάνουν» τα χρήματα για να πληρώσει ο Δήμος τις υποχρεώσεις του

Το ότι ένας «λαδοποντικός» μας εγκαλεί γιατί μέσω της ΔΕΥΑΑ μας … «λάδωνε» ο Λαμπάκης, μας τα έχεις ξαναπεί. Το ότι μας λάδωσε όμως ΚΑΙ ο Ζαμπούκης με 200 ολόκληρα ευρώ για την Αγροτική Έκθεση των Φερών και εσένα με 250, ε αυτό με ξεπερνάει.

Μας ζήτησαν από τον Δήμο να διαφημίσουμε την Αγροτική Έκθεση Φερών, έναντι 200 €. Το κάναμε, όπως και για την ΔΕΥΑΑ που λέγαμε προηγουμένως. Όταν μετά από δύο μήνες το λογιστήριό μας, επικοινώνησε με τον Δήμο για την εξόφληση του τιμολογίου που καθυστερούσε, μας απάντησαν ότι πρέπει να … «στραφούμε δικαστικά», διότι όλα τα σχετικά τιμολόγια από όλα τα ΜΜΕ, δεν μπορούν να πληρωθούν!  Έγινε λέει ένα λάθος στην τυπικά προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθήσανε και ο Επίτροπος τα έβγαλε ΟΛΑ άκυρα! Είπαμε λοιπόν, δεν πειράζει, τα παιδιά καινούργια είναι … θα μάθουν! Τσιμουδιά δε βγάλαμε! Αλλά να μας εγκαλείς τώρα εσύ, ότι τα … «αρπάξαμε» και από τον Ζαμπούκη, είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου!

Φαντάσου Κώστα, να σου εγκρίνουν τώρα εσένα τα 60.000 € και να σου πούνε ότι, λόγω ατζαμοσύνης, κάνανε λάθος και ο Επίτροπος τα έκοψε στον έλεγχο! Ξαφνικά θα θυμηθείς ότι το 3D mapping στην πρόσοψη του Δημαρχείου δεν ήταν τελικά και τόσο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, οι ευχές του Δημάρχου δεν ήταν και τόσο ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», …ε, δεν ΚΛΕΨΑΜΕ ΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ (αφήσαμε λίγες) και άλλα τέτοια ευτράπελα. Να τους πεις να είναι λίγο πιο προσεκτικοί με την περίπτωσή σου, γιατί μετά ποιος σε ακούει…       

Πως τα μέτρησες τα 12.800 € που … τσέπωσα από το Πανεπιστήμιο; Ή ξέχασες τα μαθηματικά σου, ή πάλι τσαλαβουτούσες στις «εμπεριστατωμένες» έρευνές σου!

Πριν από λίγους μήνες, ανακάλυψες ως δαιμόνιος ρεπόρτερ, ότι ο Αποστολίδης εισέπραξε …12.800 € από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έγραφες μάλιστα χυδαία (συγνώμη … «ποδοσφαιρικά») ότι «τα τσέπωσε και αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή του»! Επειδή είχες δίκιο για την αυτοπεποίθησή μου, τότε, ούτε καν μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω. Το έγραψες, το ξανάγραψες… τι διάολο, δεν διαβάζει αυτός σκέφτηκες; Όχι Κώστα μου. Πάντα σε διαβάζω! Κάθε μέρα. Συνήθως το μεσημέρι με τον καφέ μου, για διασκέδαση και χαλάρωση. Τα πρωινά ασχολούμαι με πιο σοβαρά και αξιόπιστα site. Το μεσημέρι όμως απαραιτήτως! Καμιά φορά βέβαια, αν δεν έχεις κέφια σηκώνεις μόνο τα δελτία τύπου της νέας Δημοτικής αρχής, με κάτι εκπληκτικά σχόλια του τύπου «ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ», «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ», «ΚΟΡΥΦΑΙΟ» «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ» και τέτοια, οπότε βαριέμαι λίγο και σε παρατάω. Όμως δεν χάνω ποτέ την μεσημεριανή μου διασκέδαση. Έτσι για να ξέρεις και την σοβαρότητα που σου αποδίδουν οι αναγνώστες σου, που σε φέρνουν στην πρώτη θέση επισκεψιμότητας όπως λες. ΚΑΙ εγώ είμαι ανάμεσα σ’ αυτούς να ξέρεις!

Σε ότι αφορά το Πανεπιστήμιο λοιπόν Κώστα μου και τα 12.800 € που … «τσέπωσα», ήταν μόλις … 5.115 € και 98 λεπτά!!! Για του λόγου το αληθές σου κοινοποιώ και την βεβαίωση του ΔΠΘ για όλο το 2018!


Τα 12.800 που τα βρήκες; Και γιατί δεν έγραψες δηλαδή …60.800; Ή 160.800; Θα μου ανέβαζες την «αυτοπεποίθηση» στο … Maximum Κώστα μου! Πάντως, ακόμη και τα 12.800, είναι περίπου πέντε φορές λιγότερα από τα 60.000 που ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ για να διεκδικήσεις εσύ. Τα 5.000 δε, είναι … 12 φορές λιγότερα!

Πάντως πες στην νέα δημοτική αρχή, μην τύχει και σε εμπιστευτεί να κάνεις λογαριασμούς, γιατί θα τους χαντακώσεις τους ανθρώπους άδικα! Όταν ξανακάνεις… ανελέητες έρευνες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πρόσεχε τι διαβάζεις, γιατί από την ατζαμοσύνη, την εμμονή ή την βιασύνη σου, να εκθέσεις πρόσωπα, εκθέτεις την αξιοπιστία σου! Καλού κακού, στο Δημαρχείο να μπαίνετε λίγοι λίγοι, μην έχουμε καμιά ξαφνική … κατάρρευση.

Βρήκες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την πρώτη λανθασμένη ανάρτηση της Επιτροπής  Ερευνών και Διαχείρισης του ΔΠΘ, την πρόσθεσες στην τελική ορθή, έβαλες και τον ΦΠΑ να φαίνεται, και τα 5.000 €, έγιναν ξαφνικά 12.800, με μαγικό και όχι μαθηματικό τρόπο βέβαια!!!

Τι να σου απαντήσω λοιπόν Κώστα μου, τότε που έκανες αυτή την … συγκλονιστική αποκάλυψη; Ξανακάνε την πρόσθεση γιατί δεν τα έβγαλες σωστά; Τόσο «σοβαρές» είναι και οι άλλες «αποκαλύψεις» που κάνεις;

Δεν πρόσεξες καν ότι σ’ αυτή τη δραστηριότητα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ Ο STATUS, αλλά πρόκειται για μία και μοναδική προσωπική δραστηριότητα δική μου, ως φυσικό πρόσωπο, σαν την ανάλογη δική σου με τον Σύριο λαδέμπορο. Με την διαφορά ότι εγώ προσέφερα ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΕΣ υπηρεσίες στο Πανεπιστήμιο (ο … ξενέρωτος), ενώ εσύ σε έναν Λαδέμπορο από την Συρία, που γνώρισες όταν έκανες τον παρατρεχάμενο του Γεροντόπουλου στο Υπουργείο Εξωτερικών! Μετά έκανες τον … λαδοποντικό! Ο Ντόλιος και το Εσωτερικών σε μάραναν εσένα. Θα τα πούμε όμως ΚΑΙ αυτά! Δεν πρόκειται να αποφύγω ΤΙΠΟΤΕ.

Σου υποσχέθηκα ότι θα σου δώσω απαντήσεις για ΟΛΑ Κώστα μου και θα το κάνω ευχαρίστως, αλλά επειδή ήδη άργησα στα ραντεβού μου, θα συνεχίσουμε σε ένα επόμενο «ερωτικό» γράμμα μου, αύριο! Κάνε λίγη υπομονή και μην άγχεσαι!

Αυτοκράτωρ Σταύρος (Ε ρε μεγαλεία…)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας