Αρχική » Παύλος Μιχαηλίδης: Κατάπτυστα δημοσιεύματα ακυρώνουν κάθε προσπάθεια συναίνεσης και συνεργασίας

Παύλος Μιχαηλίδης: Κατάπτυστα δημοσιεύματα ακυρώνουν κάθε προσπάθεια συναίνεσης και συνεργασίας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Αν ισχύουν οι πληροφορίες μου, θα αποτελέσει την πρώτη ευχάριστη είδηση για το 2020, η σχεδιαζόμενη «καρατόμηση» του Αντώνη Καμελίδη από την θέση του έμμισθου ειδικού συμβούλου του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, λόγω της εμπλοκής του στα όσα κατάπτυστα δημοσιεύτηκαν σε τοπικό ενημερωτικό ηλεκτρονικό μέσο. Ο κ.Καμελίδης είναι γνωστόν ότι αποτελεί στενό συνεργάτη του Κωνσταντίνου Πιτιακούδη δημοσιογράφου με έδρα την Αθήνα, ιδιοκτήτη του evros-news.gr και κατά πολλούς ο εμπνευστής της στήλης «ΕΒΡΟΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ» η οποία «φιλοξενείται» κατά τακτά διαστήματα στο ανωτέρω ενημερωτικό ηλεκτρονικό μέσο.
Πέραν τούτου ο κ.Καμελίδης σύμφωνα και με δηλώσεις του προηγούμενου δημάρχου Αλεξανδρούπολης, φαίνεται ως άνθρωπος ο οποίος ουσιαστικά ασκεί την διοίκηση του δήμου.
Το κλίμα συναίνεσης το οποίο επιχειρείται μεταξύ του δημάρχου, των παρατάξεων και των συμβούλων του δημοτικού συμβουλίου, δυστυχώς πυροδοτήθηκε για ακόμη μια φορά από τα κατάπτυστα γραφόμενα στο evros-news.gr
Κατόπιν αυτού του γεγονότος το οποίο συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μια μόλις ημέρα μετά από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία έγιναν σχετικές συστάσεις ονομαστικά προς τους κ. Καμελίδη και Πιτιακούδη, ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης δεν έχει άλλη επιλογή από την παραδειγματική απομάκρυνση του έμμισθου συμβούλου του. Η πράξη αυτή και θα αποτελέσει μια νέα αρχή για τις απαραίτητες αυτοδιοικητικές συγκλίσεις και φυσικά θα δώσει ένα οριστικό τέλος για το ποιος ασκεί την ουσιαστική διοίκηση στον δήμο μας.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας