Αρχική » Κύριε Δήμαρχε της Αλεξανδρούπολης, μην κλωτσάτε τους ντενεκέδες στα πάρκα

Κύριε Δήμαρχε της Αλεξανδρούπολης, μην κλωτσάτε τους ντενεκέδες στα πάρκα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το ζήσαμε κι αυτό! Μετά από τόσες μελέτες, συζητήσεις και περίσκεψη, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ακύρωσε με παρέμβασή του, την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας ζωής του Δήμου, για την προσωρινή (;) μονοδρόμηση της παραλιακής από την Μεσολογγίου μέχρι την Κύπρου! Χρειάστηκαν μόνο τρεις μέρες εφαρμογής της αρχικής απόφασης για να … «αδειάσει» ο Δήμαρχος, μέσα σε ένα μεσημέρι, τον Αντιδήμαρχο του επί των Τεχνικών Κυριάκο Αραμπατζή, τα μέλη της Επιτροπής και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου! Έτσι, θα υλοποιήσουν το έργο, ακριβώς όπως το σχεδίαζε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, που επίσης είχε μεταστραφεί και άλλαξε την αρχική της απόφαση για μονόδρομο, σε αμφίδρομη κατεύθυνση! Ερχόταν και εκλογές, … οπότε έπρεπε να δείξει ο τότε Δήμαρχος, την συγκαταβατική του διάθεση.      

Μα δεν είναι τα μοναδικά πρωτότυπα που συναντήσαμε γύρω από την υπόθεση της ανάπλασης της παραλιακής!

Προεκλογικά τα μέλη της παράταξης Ζαμπούκη, γκρίνιαζαν για το έργο, καταριόταν τον σχεδιασμό, αλλά προσωπικά ο σημερινός Δήμαρχος, δεν πήρε ποτέ καμία ξεκάθαρη θέση επίσημα, μέχρι να αναλάβει την εξουσία. Τώρα που ανέλαβαν, έβαλαν υπεύθυνο έναν συνεργαζόμενο Αντιδήμαρχο, η παράταξη του οποίου είχε σαφή θέση κατά του έργου. Ο κ. Αραμπατζής σήμερα, ύστερα από την διαγραφή του επικεφαλής της παράταξής τους (Μιχαηλίδης), υλοποιεί απαρέγκλιτα τον αρχικό σχεδιασμό της διοίκησης Λαμπάκη! Μία και μοναδική προσπάθεια διαφοροποίησης, άλλαξε τρεις μέρες μετά, με παρέμβαση του Δημάρχου, αν όχι επί του ορθότερου, τουλάχιστον επί του Λαμπακικότερου.

Το ακόμη καλύτερο είναι ότι σχεδιάζουν και πρόγραμμα για την επικοινωνία του έργου, με τον γνωστό προϋπολογισμό των 60.000 €, για να διαφημίσουν … την σπουδαιότητα του έργου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής! 

Ε, ύστερα απ΄ όλα αυτά, είναι να μην κλωτσάει τους ντενεκέδες ο κ. Δήμαρχος στα πάρκα;       

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας