Αρχική » Πρόσκληση σε γεύμα! (Η σημειολογία μιας φωτογραφίας)

Πρόσκληση σε γεύμα! (Η σημειολογία μιας φωτογραφίας)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τι σου είναι βρε παιδί μου αυτοί οι φωτογράφοι; Πάνε και βγάζουν κάτι φωτογραφίες που εκθέτουν κόσμο. Το συγκεκριμένο … «ενσταντανέ» αλίευσα από το evrosonline.gr που πήγε και φωτογράφισε τον πρώην Πρωθυπουργό με την κουστωδία του, την ώρα που τρώνε κατά την προχθεσινή επίσκεψη του πρώτου, στην Αλεξανδρούπολη, σε γνωστό ταβερνείο. Για την ακρίβεια, η φωτογραφία βγήκε αφού έχουν γευματίσει ήδη οι άνθρωποι και αν κρίνω από τα άδεια πιάτα, είχαν και ορεξούλες!

Γι’ αυτό λέει το πρωτόκολλο, η είσοδος δημοσιογράφων και ιδίως φωτογράφων επιτρέπεται στα γεύματα των πολιτικών μόνο πριν το σερβίρισμα των φαγητών! Μετά … όξω από την πόρτα, να φάνε σαν άνθρωποι! Εκτός κι αν ο φωτογράφος είναι μέλος του κόμματος ή απλώς … χοντρός! (Πως τον διώχνεις τον χοντρό; Τον διώχνεις; … Δεν τον διώχνεις!)

Κατά τ’ άλλα: Ο πρώην Βουλευτής και ο παρ’ ολίγον Βουλευτής, συνεχίζουν το φαγητό τους! Ο Συντονιστής, παραιτήθηκε από κάθε σκέψη συντονισμού την ώρα του γεύματος, ακούμπησε τα χέρια στο τραπέζι και περιορίστηκε να καμαρώνει δίπλα στον Πρόεδρο. Η Βουλευτής, εύχαρις και σίγουρη, εκ δεξιών του Προέδρου, φόρεσε το απολύτως δικαιολογημένο χαμόγελο της Τζοκόντα. Ο παρατρεχάμενος του πρώην Βουλευτή (δίπλα πάντα στον πρώην Βουλευτή), διαμαρτύρεται, (με σηκωμένη την «δεξιάν του») ή γιατί τέλειωσε γρήγορα το φαγητό και παραγγέλνει κι άλλο, ή φωνάζει … «Γκαρσόν, λεκιάστηκα» (αδιευκρίνιστο)!

Στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού, οι κυρίες και οι κύριοι σε απόλυτο συντονισμό, σκύβουν ή τραβιούνται προς τα πίσω, ώστε όλοι οι Σύντροφοι να φαίνονται καλά στη φωτογραφία και να μην κρύβουν ο ένας τον άλλον. T-Shirt με σλόγκαν του τύπου «Ήμουν κι εγώ στο γεύμα με τον Πρόεδρο», … ε, δεν κυκλοφόρησαν!        

Αυτήν τη βρήκα στην 4η σελίδα της χθεσινής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, όπου εικονίζονται οι κυρίες που συνομιλεί σταθερά κάθε Παρασκευή στην εκπομπή του, ο δικός μας Σταύρος Αποστολίδης. Η γηραιά Όλγα Γκιούρδα και η «fashion icon» για την περίσταση, συνάδελφος Κυριακή Μπασκάκη. Η πρώτη είναι στην αγκαλιά του Προέδρου, αφού είναι δεδηλωμένη η αφοσίωση της! Η δεύτερη, αδιαφορεί. Η σημειολογία αυτής της φωτογραφίας, έχει περιγραφεί αρκούντως από την ίδια την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ…», γράφει στην λεζάντα!

Φωτογράφοι! Παλιοπράματα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας